Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Lefogytam és elment a kedvem...

Lefogytam és elment a kedvem az edzéstől. Hogyan tovább?

Figyelt kérdés
Kb elértem az ideális alkatot és jól érzem magam, lenne még min dolgozni, de igazából már mozgás nélkül is megy le a zsírom és már nem látom értelmét edzeni, de tudom, hogy kéne meg fontos. Egyszerűen nem vesz rá a lélek az edzésre. Az is hozzátesz, hogy némileg kimerült vagyok. Amikor még volt rajtam bőven zsír nagyon szorgalmas voltam...de most. Valaki volt már így? Mi segít ezen? Tudom, álljak neki..de akkor az az edzés nagyon rossz lesz és még jobban eltántorodom tőle. Nektek mi vált be?
2019. márc. 26. 19:07
 1/1 anonim ***** válasza:

Keress valami olyan mozgásformát, amit szeretsz, szívesen csinálsz. Nekem az a bajom, hogy nem szívesen megyek el itthonról. Régebben jártam mindenféle tornára, jógázni stb., de most valahogy nem tudom magam rávenni. Ezért inkább itthon tornázom vagy jógázom hetente 2-3x. Ha csak 15 percet, akkor annyit, a semminél az is jobb. Bár sokszor előfordul, hogy belekezdek azzal, hogy csak átmozgatom mindenem (ez kb. 10-15 perc), aztán elkap a lendület és csak akkor hagyom abba, amikor elfáradtam. Most már jó az idő, úgyhogy elkezdek majd biciklizni is.

Nekem sincs már feleslegem, csak formában szeretnék maradni.

2019. márc. 27. 11:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!