Miért van ennyi buta ember?
Neked voltak vagy vannak súlyproblémàid? Ha nem akkor nem relevàns a véleményed, illetve nem meglepő hogy nem érted miért viselkedik sok túlsúlyos ember így, mert fingod nincs az egészről. Ha lenne bàrmi, nem kérdeznél ilyeneket.
Ezt csak az tudja mennyire nehéz meló aki benne van...
Az 1 dolog, hogy tablettàktól senki se fog lefogyni. Egy màsik meg az, hogy az emberek, ha lehetséges, szeretik a könnyű utat vàlasztani. ( Ne kelljen semmit se tenni èrte, mégis fogyni). Sajnos ez kemény meló, életmódvàltàs nélkül nem megy tartósan...de ezt nem egyszerű elfogadni. Hogy nem ehetsz azt amit akarsz, akkor és amennyit akarsz, mert neked azt dobta a gép, hogy hízàsra hajlamos vagy.
Tudom mert benne vagyok. Lassan egy hónapja lesz, hogy életmódot vàltok, és élvezem, szeretem az új étrendem, nem éhezem, fogyni is elkezdtem, de ettől még vannak dolgok amiket nem könnyű elfogadni ezzel az egèsszel kapcsolatban. Nekem lelkileg nehezebb példàul, mint betartani a diétàt. (NEM fogyókúràzok)
Aki pedig rossz módszerrel próbàlkozik- koplal, na azoknak méginkàbb nehéz. Informàciók hiànyàban én is beleestem abba is, de màr teljesen màsképp csinàlom. Viszont nem mindenki ennyire tudatos. Eddig a pontig is el kell jutni. Ne ítélkezz.
Erről beszélek. Eddig el kell jutni fejben. Ha érzelmileg nincs elhatàrozva, nem elég az, hogy jobban nézzek ki, akkor meg van lőve az egész. A külső nekem az utolsó helyen van. Az egészségem a legfontosabb! Van akit nem érdekel amíg el nem kezd félni pl a halàltól.
Aki a külseje miatt akar fogyni, az màsoknak akar megfelelni. Engem az egèszségem érdekel. Nagyon régóta leszarom ha valaki dagadtdisznónak nevez. Ez legyen a legnagyobb boldogsàga az életben, hogy beszólhatott, bàr senkit se érdekelt a véleménye.:)
Amint az ember ràjön, hogy önmaga érdekében kell vàltoztatni, nem fog kifogàsokat keresni. Se könnyebb utat.
Nagyon nagy gratula hozzà:)
Nekem ennél több feleslegem van sajnos, DE màr megindult hàla égnek. Kicsit rossz belegondolni hogy jó 3 év lesz mire talàn végzek de nagyon hatàrozott vagyok. Infót gyűjtöttem, utànajàrtam, csinàlom, szóval mennie kell!
Mi volt a módszered?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!