Én miért csak léböjttel fogyok?
Őszintén mondom nektek próbáltam mindenféle diétát, dietetikus és edző által összeállítottat!!!! Ettem naponta 5-6x,kívülről fújom,hogy mik az egészséges kaják és mit nem szabad enni!!Mindig megvolt mellé a napi 30perc-től 2 óráig történő mozgás,ezzel is rengeteget kísérleteztem!!!
De semmi változás nem történik!!!!!!!!!!
Egyszerűen ha ráálltam arra,hogy nem eszek pár napig,akkor mentek le a kilók,amik vissza se jöttek!!!!Tulajdonképpen így is sportos vagyok,mert ugye a fennmaradó időben "diétát" követek,ami biztosítja a hiánybetegségek elleni küzdelmet!!!!!!
A kérdésem, hogyan lehetséges??????????
Annyira egyedi a szervezetem,hogy amitől más kipurcan,beteg lesz vagy egyszerűen visszahízik mindent,az NEKEM beválik!!!!!!!!én fogyok így!!!!!!!és csak így!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :-(
En is igy vagyok ezzel. evek ota probalok egeszsegesen elni, ha nem dietazom, akkor igy nez ki egy napi kajam:
reggeli: 0%-os joghurt muzlivel es gyumolccsel
ebed: vegyes salata ontet nelkul, grillezett csirkemell vagy pulykamell vagy grillezett hal vagy halkonzerv
vacsora: gyumolcs
Ha pl valami csaladi unnepseg van akkor eszem neha rizst (barnat), krumplit ritkan, neha barnakenyeret, de azt kb 4 honapban egyszer.
Egesz nap barmikor korlatlan mennyisegben barmilyen zoldseg es barmilyen gyumolcs (szolo ritkan)
Napi 3-4 liter folyadek.
Szoval ez a normalis, ettol nem fogyok, mert ezt szoktam meg. ha dietazni es fogyni akarok (bar nincs ra szuksegem ilyen etrend mellett) de mikor legutobb kitalaltam h van rajtam felesleg, akkor lebojtkura par napig, es lement az a ket kilo. Viszont lebojtkura mellett is eszem gyumolcsot, zoldseget.
A merlegre en sem adok, hanem a centikre.
Ja, es mellette naponta sportolok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!