Erősítő edzéssel vagy inkább kardióval lehet fogyni?
Kb 3-4 hete járok (3x/4x) kondiba-nem használok túl nagy súlyokat-, de a súlyom azóta csak gyarapodott, es kajálni is kb ugyanúgy kajálok, mint előte (-szóval így elvileg fogynom kellett volna,nem?), kardiózás eddig heti 1x úszás volt. Kéne mégegy kardió nap esetleg? 75 kg/173cm vagyok, de azért formás 😃
A kajálással TÚLZOTTAN nem tudok és nem is szeretnék foglalkozni, volt már olyan, hogy foglalkoztam vele, de teljesen beleőrültem lelkileg, amit mégegyszer nem kívánok megpróbálni :(
21/L
Pedig fogyáshoz a kajáláson kell változtatni elsősorban. Nem kell semmi drasztikus, ami beleőrülsz. Én csak annyit tettem, hogy kicsit kisebb adagokat ettem, és elhagytam a napi napit. Ami nem azt jelenti, hogy soha többet édesség. Csak nem naponta.
Emellett konditerembe jártam. Vagy hát járok is, csak már nem akarok fogyni. 2 és fél hónap alatt 5 kiló ment le (ennyi volt a felesleg) úgy, hogy semmit nem szenvedtem, tök jól éreztem magam, sőt jobban, mint korábban.
Köszönöm a kommenteket!
Na ja, a nasi... :D Nagyon édesszájú vagyok, de tudom, hogy túlélem nélküle, meg le is lehet róla szokni :)
De elmegyek majd pszichológushoz, amint megjön az ösztöndíjam, mert durván érzelmi evésben szenvedek, könnyen észrevettem magamon. (Volt, hogy depreszziótól 1,5 hónap alatt 8kg-t fogytam) És tényleg nem lesz úgy jobb, ha a testemmel kezdem, s csak aztán jön az elmém-fordítva kell:/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!