Mi a véleményetek a Norbi update módszeréről?
Figyelt kérdés
Torna mellé szeretnék valami olyan programot választani, ahol nem kell koplalni viszont fogyni lehet tőle. Elég nagy feleslegem van.2010. júl. 2. 16:08
1/7 anonim válasza:
Akkor szerintem ez a lehető legjobb választás! Ha úgy döntessz, hogy csinálod, ne bújd a kódokat, csak figyelj arra, hogy cukor és liszt ne legyen az ételeidben!
Sok sikert!
2/7 anonim válasza:
Szerintem hatásos, próbáld ki. Én nem bírtam soha ezt a Norbit, viszont a munkáját elismerem. Az ő dvd-ire fogytam le.
3/7 A kérdező kommentje:
Cukor és liszt lassan 2 hónapja nincs az étrendemben. De nem igazán értem, mik azok amiket pl egész nap ehetek, mi az amit csak délig....
2010. júl. 2. 16:16
4/7 A kérdező kommentje:
Én is Norbira tornázom. Te melyikeket csináltad? Én Aerob4 Kick box 1000 kalóriás. vagy Földön, vízen, levegőben
2010. júl. 2. 16:17
5/7 anonim válasza:
Ha elégnagy a felesleged, akkor Norbi szerint 1-es kódúakat egyél egész nap egy jó ideig!
Amúgy Norbis cuccokan ott van, hogy 1-es, a kenyér pl. jó, abszolút kiváltja a zsömit vagy a fehér kenyeret. Husik, zöldségek, gyümölcsök, tejtermék (zsírszegény) natúr joghurt, kefír... ilyesmik.
Mennyit fogytál már? (ha 2 hónapja nem eszel lisztes, cukros dolgokat)
6/7 A kérdező kommentje:
sajnos csak 4 kiló ment le eddig :(
2010. júl. 2. 16:35
7/7 A kérdező kommentje:
centiben látványosabb a dolog, de bíztam benne, hogy a nagy felesleg miatt gyorsabban mennek majd lefele a kilók, de nagyon ragaszkodnak hozzám :((
2010. júl. 2. 16:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!