Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Van olyan aki regota csak...

Van olyan aki regota csak napi ketszer eszik?

Figyelt kérdés
Nembaj ha egy nap csak ketszer eszem? mondjak sokan hogy majd kesobbiekben meglesz a bojtje es hogy raktarozni fog a szervezetem stb, de en mar lassan egy eve ehhez vagyok szokva hogy napi ketszer eszem es nekem igy jo, ez baj? szerintem semmi sem torvenyszeru es nem mindenkire igazak ezek a “mellekhatasok” nem?
2019. márc. 2. 15:41
1 2
 1/11 A kérdező kommentje:
egyebkent vannak napok amikor napkozbe is eszegetek, de max gyumolcsot vagy muzliszeleteket stb... :) de nem mindennap
2019. márc. 2. 15:55
 2/11 anonim ***** válasza:
75%
Ha neked így esik jól, akkor 2x egyél egy nap. Ez lenne a jó, minél kevesebbszer ugráltatni az inzulinszintet, csak ugye ezt senki nem fogja belátni köszönhetően az élelmiszeriparnak,fitnesziparnak, akiknek érdeke, hogy minél többet vásároljanak,egyenek az emberek.
2019. márc. 2. 16:33
 3/11 anonim ***** válasza:
95%
Én minden nap 2x vagy max 3x eszem, azt is 12-20 óra között (időszakos böjtölés), évek óta így megy nekem, 105 kilóról fogytam le 70 körülre, ezt tartom 4 éve.
2019. márc. 2. 17:55
 4/11 anonim válasza:
0%
ötször kell enni
2019. márc. 2. 19:15
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Mivel soha nem tudtam reggelizni, így szinte egész életemben csak kétszer ettem naponta: ebéd+vacsi. Semmi bajod nem lesz tőle.
2019. márc. 2. 19:58
 6/11 anonim ***** válasza:
0%
én csak reggelit+ebédet eszek, így tudtam fogyni kb 5 kg-ot
2019. márc. 2. 21:07
 7/11 Andizsuzsi ***** válasza:
56%
Nem baj. Az emberiség szerencsésebb fele is is csak kb 100 éve eszik napi 2-nél többször, az elmaradottabb országokban sok helyen a kettő is csak álom. Így alakultunk ki.
2019. márc. 2. 22:02
 8/11 anonim ***** válasza:
Ha a tested akarja, hogy ennyi étkezésből old meg a napi beviteledet, akkor oké; ha viszont lustaságból/időhiányból nem eszel többször, pedig a tested igényelné, akkor viszont nem egészséges.
2019. márc. 3. 15:14
 9/11 anonim ***** válasza:
Nincs olyan, hogy kell. Mindenki úgy fogyik le, úgy étkezik ahogy jól esik neki.
2019. márc. 4. 14:05
 10/11 anonim válasza:
csak reggeliek és vacsizok, vagy csak vacsizok:)
2019. márc. 4. 16:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!