Van értelme megpróbálkozni a fogyással, ha a párom elfogad így is?
Nem látom magam botrányosan túlsúlyosnak, bár néha megkapom másoktól azért (akkor is, ha nem kérdem).
38-as a ruhaméretem, ez is csak a melleim miatt, simán 36-os lehetnék, ha rám jönne felül.
Szóval elméletben még nem vagyok plus size.
Viszont annyira vékony sem, mint most divat. Nem is volt soha gyereklány alakom, konkrétan gyereklányként se.
Viszont már a csapból is az folyik, legyünk minél vékonyabbak, lehetőleg minél tovább.
A párom már ilyennek ismert meg (nehéz lett volna másmilyennek, ha soha nem is voltam az), volt egy-két kísérletem, hogy vékonyabb legyek, de 55kg alá soha nem tudtam menni, és azt is visszaszedtem sajnos.
Ilyesmi alakom van (csak nagyobb a mellem):
és összetenném a két kezem egy ilyenért, ez csak nem lesz:
Szerintem az első csaj teljesen rendben van, simán mondanám vékonynak őt is, pedig én sem vagyok 120 kiló, van viszonyítási alapom.
A második lányra sem mondom, hogy csúnya, de nem lehet mindenki annyira vékony, mert ez nagyrészt a genetikán múlik, koplalással elérni ezt az alakot nincs értelme, mert iszonyat betegesen fogsz kinézni.
Nagy baj az agybaj... szokták mondani.
55 kiló alá csak akkor akarj menni, ha 160 cm és/vagy 18 év alatt vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!