Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Miért vagyok betegesebb,...

Miért vagyok betegesebb, mióta lefogytam? Más is járt így?

Figyelt kérdés
Pár éve kifejezetten kövér voltam, azóta lefogytam kb. 12 kilót, most olyan max 57 kiló lehetek, de ez még mindig bőven molettnek számít a 157 centimhez. Viszont! Amikor kövér voltam, évente maximum 1-2x betegedtem meg, most havi szinten benyelek valami sz*rságot, vírusos náthát, torokgyulladást, ilyesmit, mellette vashiányos vérszegény is vagyok. Pedig nem koplalással fogytam, eszem mindent, zöldséget, gyümölcsöt, tejet, tejterméket, (kefir, túró, natúr joghurt, sajt) sovány húsokat és jó minőségű gabonaféléket (köles, hajdina, zab, tk. liszt, rizs, ilyesmi) néha még édességet is. Tehát semmit nem vonok meg, változatosan étkezem, csak már jóval kevesebbet és egészségesebben, mint korábban. Emellett többet is mozgok. De ez annyira rossz, hogy ilyen betegeskedő lettem. (amúgy nem tudom, hogy van-e köze a fogyáshoz,de azóta kezdődött) Pláne hogy még egy jó 10-est tervezek leadni. 27/N
2019. márc. 1. 23:41
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nyilván más is változott a fogyásod óta. Többet jársz közösségbe, többet vagy szabadban, ha sportolsz is kint, akkor az zihálás miatt lehűlt torok kiváló szaporodóhely mindenféle kórokozónak.
2019. márc. 2. 14:38
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Rossz az étrended. Mikor 130 kiló voltam akkor rendszeresen megfáztam és rendszeresen beteg voltam. Utána elkezdtem egészségesebben enni, edzeni, Vitaminokat, Ásványianyagokat és glutamint szedni és eddig 3 év alatt 2x voltam komolyabban beteg amúgy 1-1,5 nap volt minden betegség. Ami fontos, hogy deficitben még inkébb oda kell figyelni a vitamin beviteledre. Szerintem nálad ez lesz a fő probléma.
2019. márc. 3. 08:59
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Esélyesen rossz az étrended. Nem tudom milyen gyakran eszel gabonaféléket, de valószínű sok a szénhidrát, és kevés a zsír. Tök felesleges pl sovány húsokat részesíteni előnyben ha amúgy egyébként szereted, lehet zsíros a hús. Az jót tesz a szervezetnek. Az egészséges zsírok jók, és kellenek.
2019. márc. 21. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!