Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mekkora legyen a saláta adag,...

Mekkora legyen a saláta adag, ha diétázok? Ehetem egész nap?

Figyelt kérdés

Fejeskáposztát, uborkát és paradicsomot szoktam összevágni, erre egy kis só, zöldfűszer és kevés zsírtaltamű tejföl. Ehhez valamilyen húst készítek (sült, párolt, esetleg valamilyen felvágott (párizsi, mellsonka))

Ezt főleg ebédre eszem, de van hogy vacsira, de akkár reggelire is, napközben gyömölcsöt, nyerszöldséget.

Ehetem a salát ilyen formában akár egész nap?

Hány dkg egy normál adag, amit megehetek?

2010. júl. 2. 09:04
 1/7 anonim ***** válasza:

Bármennyit ehetsz belőle.

A húst viszont ne vidd túlzásba. Ha egész nap eszed, akkor is csak annyit egyél összesen, amennyit akkor ennél, ha csak ebédre és vacsorára ennéd.

A felvágottakkal óvatosan, ki tudja, miből vannak (best of: zsír, adalék, cukor, tartósítószer, szója, ízfokozó, állományjavító...). Inkább jó minőségű sonkát egyél. Vagy zsírszegény sajtot, pl. mozarellagolyókat.

2010. júl. 2. 09:23
 2/7 A kérdező kommentje:

sajnos a hús a gyengém, egy hétig ellenék csak húson :)

arra próbálok figyelni, hogy ne legyenek zsíros húsok, főleg csirke húst, néha halat eszek

a felvágott meg muszáj, 70 000 ft keresek havonta, nagyon drága kajákat nem tudok vásárolni. Rengeteg diétát néztem már, de mind elég drága. Ez még minden szempontból megoldhatónak tűnik....

2010. júl. 2. 09:30
 3/7 anonim válasza:
szerintem eheted ezt egésznap,főleg a káposzta miatt,mert ez nagyon gyorsan emészthető, és állítólag kimossa a beleidet.
2010. júl. 2. 09:45
 4/7 anonim ***** válasza:
Azt írod ,hogy nem magas a fizud. Hát ha Te most tényleg fogyózol akkor most egy csomó kajapénzed meg is marad,mert bőven elég ha fele annyi ételt (felvágottat,húst) veszel meg mint eddig.
2010. júl. 2. 09:54
 5/7 A kérdező kommentje:

de nagyon "okos" vagy 09:54.

Csak gondolom azt sem mindegy, milyen minőségű ételt veszel.

Mert van csirkemellsonka aminek 600 ft kg-ja , meg olyan is aminek 1800.

1kg fehér kenyeret pl. tudok venni már 179 forintért, a fogyúkúrához ajánlott kenyerekből 0,5 kg kerül 200-300 ft-ba. Szóval hol itt a spórolás?

2010. júl. 2. 09:59
 6/7 anonim ***** válasza:
Első vagyok. A túlzott húsfogyasztás nem a fogyókúra miatt (pl. zsír) nem ajánlott, hanem egészségügyi szempontból. Természetesen a normál mennyiségű hússal semmi gond nincs. Csak ha nagyon túlzásba viszik, okozhat anyagcserezavart, köszvényt, reumát.
2010. júl. 2. 10:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Ne haragudj, de egész nap ne egxyél már saláltát, mert hányszor kell még elmondjam ha valaki több napig folyamatosan csak egy valamit eszik annak hiánybetegség lesz a neve reggelire mehet egy v két szelet kenyér rajta sonka zöldség paprika stb majd ebédre mehet a saláta husi összeállítás este pedig végül is eheted ugyan azt, mint ebédre! Ha étkezés között pedig éhes vagy egyél gyümölcsöt, zöldséget joghurtot stb!
2010. júl. 2. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!