Mikor megy le a hasam szules utan?
Figyelt kérdés
A hasamon és a derekamon elég sok zsír maradt szules utan. Minden más visszaállt mar, talán vékonyabbak a lábaim mint előtte. Szoptatok meg. 5 hónapja szültem császármetszéssel.2019. febr. 25. 08:55
1/11 anonim válasza:
A zsír akkor megy le, ha több energiát használsz fel, mint amit beviszel.
Vagy kevesebbet eszel, vagy többet mozogsz. Vagy a kettő kombinációja.
2/11 anonim válasza:
A zsir majd akkor fog ha megmozdulsz és normálisan eszel.
3/11 anonim válasza:
9 hónapig növekedett a hasad, tágult a bőröd. Adj a testednek jó 1 évet, mire visszaáll. Szoptatás alatt ne fogyókúrázz, egyél egészségesen és a megerőltető sportokat is kerülni kell! Sétálj sokat a babáddal, napi 1-2 óra gyaloglás rengeteget számít. Ne siettesd a fogyást, hodd el, hogy csak téged zavar az a kis fölösleg.
4/11 A kérdező kommentje:
Jó mondjuk 55 kiló vagyok 160 cmhez, szóval annyira nem sok zsír, nem ettem annyit, csak kb 3 4 kiló van rajtam, és mind ott. Persze, türelmes vagyok, csak jo lenne mar úgy kinézni mint előtte. Ikreim mellett nem igazán tudok sportolni, de sokat sétálunk. :)
2019. febr. 25. 10:28
5/11 anonim válasza:
Na menj mááár, ikrek után 55 kg-osan, mit akarsz még?
6/11 anonim válasza:
Akkor lehet, hogy soha. Bocsi, de ez is benne van a pakliban.
7/11 anonim válasza:
SOHA nem lesz olyan a tested már, főleg nem ikrek után.
3-4kg ért nyafogsz? Kérdésed alapján min. +10kg saccolnék.
Godolom ezt a pár kilócskát is csak te látod...:D
Inkább örülj a gyerekeidnek !
8/11 anonim válasza:
Ez a plusz pár kiló kell ahhoz, hogy tudj szoptatni. Majd le fog menni, amikor az ikrek elindulnak :) Amikor az én gyerekeim 1-2 évesek voltak, leülni alig volt időm, egész nap utánuk futottam :D Türelem :)
9/11 A kérdező kommentje:
Remélem igazatok lesz, és lemegy majd később. :)
2019. febr. 25. 16:10
10/11 anonim válasza:
A terhesség miatt védőzsír alakul ki a hason, ami sajnos nagyon nehezen megy le. Ikrekkel a kinyúlt bőrrel is muszáj számolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!