Létezik, hogy nulla kalorias a strepfen cukormentes szopogato tabletta?
maltit szirup van benne annak 2,4kcal /g a kaloria tartalma, es ugye a strepfen meg 8,75 mg-os . Tehat az jon ki hogy 0,00 valamennyi van benne tehat szinte semmi
ez letezhet?
jaa, kerekitette a 8,75ot bocsi ezt mar felfogtam.
nem tenyleg erdekelne de ha azt mondjatok hogy 20 alatt van akkor oke bar szerettem volna megerteni a kiszamitasat hogy miert van igy de mindegy..
Semmilyen szopogatótabletta nem lesz 8 MILLIGRAMMOS!
Milligramm az a gramm ezred része! Mellesleg ha valóban 2,4 kalória van grammjában és eszel akár 3-4 darabot az még mindig 100 kalória alatt van bőven...
Jézus, kérdező...
Én is számolom. Na képzeld el, Lándzsás útifüvet ittam pár napig. Abban konkrétan CUKOR van. Beírtam 5-el többet a ch-hoz (ami kemény 20 kcal egy napra.) És ennyi.
Tegyük már tisztába:
A Strepfen hatoanyaga a flurbiprofen. Abból van benne 8,75mg tablettánként. Ennek köze nincs a kalóriatartalomhoz.
Egyéb összetevők: levomentol, kálium-hidroxid, citrom-aroma, makrogol 300, méz, szacharóz szirup, glükóz szirup. Ezeknek már lehet kalóriatartalma. Ha mindenáron tudni akarod mennyi, akkor mérj le egy szem cukorkát, és tudod hány gramm. Számolj úgy mintha tiszta cukor lenne, és megtudod közelítőleg mennyi kalória.
Ettől függetlenül aki a szopogatós tabletta kalóriatartalmát számolja, legyen az 5-10-20 kalória/db, az messze túlzásba viszi a fogyókúrát. A helyedben átgondolnám ezt a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!