Krom tabletta Valaki velemenyek?
Erdemes szedni ha hasbol szeretnenk fogyni?
163cm vagyok 55 kilo 21 eves lany.
Hason van felesleg es nagyon zavar.
Hallottam a krom tablettarol szerintetek erdemes szedni a cel elereseert?
Csak azért írom le ugyanazt, mint első, hogy nehogy azt hidd, hogy ez egy ember véleménye.
Nem lehet így fogyni (egy bizonyos helyről fogyni meg pláne nem), hogy az ember folytatja az eddigi életmódját, nem mozog, közben annyit eszik, amennyi jól esik, de közben beszed valami bogyót, és minden megoldódik.
Hogy tovább menjünk: úgy sem fogsz fogyni a hasadból, ha direkt hasizmokat tornáztatsz, mondjuk felüléseket végzel.
A sikeres fogyás titka: odafigyelni az étkezésre (ez fontosabb), és mellette végezni valami olyan mozgásformát, amit szeretsz is csinálni (futás, úszás, biciklizés, tornázás, tollasozás, kosárlabdázás, ezt neked kell megtalálni). Ne félj, ahol eddig se volt zsír, nem lesz aránytalanul vékony, miközben a hasad is lapos lesz.
Ez hogyan jutott eszedbe?
Genetika, honnan fogysz és a kalóriaegyenleged változtatása okoz fogyást. A króm ezt legfeljebb közvetetten segítheti, de ez is emberfüggő s általában nem automatikus. Úgy tudom, egyesek indokolatlanul erős csokivágyát okozza a krómhiány, ebben az esetben a króm szedése akár segíthet is a fogyásban. De nem biztos, ez azért nem ilyen egyszerű.
Króm nem fogyasztószer, csak krónikus hiánynál képes szénhidrátéhséget kiváltani, de persze ez nem mindig jelentkezik, nem is okoz elhízást, ha igen, csak ritkán eredményez 1-2kg hízást, mivel étvágyat nem növel, az eloszlásra hathat.
Egyébként, ahogy korábban is írták, nem számít, honnan szeretnél fogyni, ugyanis nincs hatásod rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!