89kg 169cm magas nő vagyok ez elfogadható súly arány? Vagy nagyon köér vagyok? M
Figyelt kérdés
2019. febr. 15. 17:26
31/36 anonim válasza:
https://www.youtube.com/watch?v=73Pyt9VSPC4
vess már egy pillantást erre. Asley k..va jó nő és azt mondani rá, hogy zsírdisznó elég erőteljes...
32/36 anonim válasza:
Előre beállított képeken/videókon, jól világítva,rommá sminkelve, barnítva, olajozva,rengeteg PS segítségével biztos jó nő. Neked ez az ideád. Szerintem nem egészséges ha egy nőn ennyi zsír van. Értem én szépek valakinek a vastagabb nők de ez egy zsírmalac aki arra veri milyen büszke, hogy egészségtelenül kövér legalább annyira káros mint az anorexiás modellek.
33/36 anonim válasza:
Szerintem itt azért látszik rendesen, hogy 90 kiló körül van. Arcra nagyon szép, meg jól fel tudják öltöztetni, de retusálatlan fehérneműs képeken egyáltalán nincs jó alakja, pedig még szerencsés olyan tekintetben hogy eloszlik azért rajta a felesleg.
Kérdező, ilyen adatokkal hacsak nem vagy erősen kigyúrva nagyon kövér vagy.
34/36 anonim válasza:
szerintem nőiesen telt vagy ami nagyon szexi tud lenni.
35/36 anonim válasza:
Ez az asley csaj vmi rohadt kövér. Női szemmel is. Az más kérdés, hogy szép az arca és csinos. Attól még nagyon dagadt és egészségtelenül néz ki, ezt kár tagadni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!