89kg 169cm magas nő vagyok ez elfogadható súly arány? Vagy nagyon köér vagyok? M
Ez elég sok.
Én is voltam 165 cm-hez 83 kg (sőt, mikor az első gyereket szültem, 90 kg voltam.)
54 kg volt a minimumom, az már kevés volt, de nekem olyan 59 kg, ami optimális (most 64 vagyok). Így látatlanban azt mondom, 69-70-et célozd be első körben, utána látni fogod, mi a helyzet,mennyi kell még.
Nagyon édes ez a "ducizás", meg nekem így tetszel hozzáállás, csak a kérdező BMI-je éppenséggel meghaladja a 31-et, ami azt jelenti, hogy nemhogy túlsúlyos, de konkrétan elhízott, ami már az egészségre nagy mértékben káros. Sürgősen le kellene vinni a BMI-det bőven 30 alá (igazából 25-ig normális, de még a 26-27 is relatíve egészségesebb túlsúlyt jelöl). Ehhez egy 12-15 kilót biztosan kellene fogynod, de ha több sikerül, az sem baj.
Úgyhogy aki azt írja, hogy neki így tetszik a felesége: remélem akkor is ezt fogod mondani, amikor majd szúrja a hasába az inzulint, ott majd következményesen ilyen kis sorvadt területek lesznek, amikor majd rendszeresen orvosi vizsgálatokra kell járnia, akkor majd fogod a kezét és simogatod a sajgó hátát, amikor majd segítesz neki megmászni az első emeletet, mert sem a saját súlyát nem bírja el, sem az elkopott ízületei nem bírják el. És most nem egy átlag nyugdíjas mindennapjait írtam le, hanem egy aktív dolgozóét... amikor az ember 10-20 évvel nyugdíj előtt itt tart, az nem valami vidám.
én 25kgvel több voltam, mint most, akkor kevesebb volt rajtam a zsír 10%al.
lóf*t nem mond a kg, ha 60as picepszed is van hozzá, nem sok az a 89, szimplán egy ukrán bírkózó teste is van ennyi olimpián.
a kövérséget meg attól kérdezd, aki lát téged és őszinte veled
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!