Anorexia utáni túlhízás megállítása?
Nem vagyok túlsúlyos csak sokat eszek nem mert valami baj lenne hanem szerintem csak unalomból és félek hogy elhízok
Nem szeretnék túl sovány se lenni hanem csak pont átlagos
Dietetikussal kéne beszélned, ugyanis a falásrohamok akkor vannak, ha a szervezeted nem kapja meg a szükséges tápanyagokat minden étkezésnél, ha a z éhséged luxuskalóriákkal (olyan ételek, amikből nem profitál a szervezeted) csillapítod, illetve, ha túl sok idő telik el két étkezés között.
Ezt nem úgy kell elképezlni, hogy akkor most bogyókat meg porokat kell szedned, meg salátán kell élned; olyan mennyiségben és olyanokat eszel a tanácsával, amiket egy átlagember és nem fogod kívánni a plusz csokit, csipszet, fagyit, hasonlókat.
Én 36 kilósan kezdtem el roborálni, 45-46 kg-ra felvitt a dietetikus (1,57 magassághoz) és azóta tartom a súlyt. Szóval Neked is ezt tudom javasolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!