BMi kalkulator hogy mukodik? En 154cm vagyok, es azt irja 36kg nak kellene, hogy legyek.
a bmi nem azt mutatja, hány kiló legyél, hanem az, hgoy a magasságod mellé mi az a tömegtartomány, amely elfogadható. nálad a normál súly 46 és 59 kiló közé esik.
abban igazad van, hogy nagy egyéni eltérések vannak, de ahogy látod, a normáltartomány is igen széles (13 kilónyi).
ilyen bmi kalkulátort hol találtál, valami anorexiát népszerűsítő oldalon?
56 kg-mal nagyon jó vagy a 154 cm-edhez, ha felnőtt nő vagy, a sport meg nem fog megártani ;)
www.hazipatika.com/tools/bmi
ezt használd
hát azért egy tiz kilot biztos fogyhatnál.. én 165 centisen voltam 56-57 kiló és nem voltam sovány vagy anorexiás mielőtt valaki beszól.
De a tükör sokszor hazudik az embernek.Rakd fel ide;)
Már a halálomon vagyok ezektől a válaszoktól, hogy valaki 160 centi és 60 kiló a jó neki!
Anyám 165 centi és 59 kiló, szemmel láthatóan elég kövér, XL ruhákat hord, orvos is mondta neki, hogy legalább 10 kilót kéne fogynia. Ne dumáljátok be, hogy a túlsúly az egészséges.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!