Konkrét tervre lenne szükségem?
15 kg-ot szeretnék fogyni 2 hónap alatt
hány órát kell ehhez sportolni és milyen mozgást válasszak?
2 hónap alatt semmilyen tervvel nem tudsz 15 kilót fogyni. Ha "csak" ennyi a tulsúlyod, akkor heti fél kg-ra számíthatsz (ezt nem hízod vissza), ha sokkal több, pl. 100 kg felett vagy, akkor heti 1 is belefér az elején.
Mindezt úgy érheted el, hogy nem eszel fehér lisztes és cukros dolgokat és sportolsz. Uszás, vízi aerobic és Norbi duci-tréning nem teszi tönkre az izületeidet. Ezzel kezd. 5-10 kg felesleggel meg lehet próbálni futni vagy aerobicozni.
Ki vagy te, hogy megmondd mire vagyok képes??? Már évek óta futok és biciklizek,semmi gond az ízületeimmel!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!44
Tűnjön már el innen, aki nem tud segíteni!!!!!!!!!!!
Ne válaszolgassál hülyeséget,mert JAJ LESZ!!!!!!!!!!
Szia!Én most kezdtem el futni,165 cm vagyok és 60 kg-ról indultma most vagyok 57 kg.Úgy értem el hogy mindennap futok olyan 3 km-t plussz itthon hasprést csinálok.
És persze vissza fogom a kajámat.1 hét alatt 3 kg lement:)
(Amiről sajnos nem tudok lemondani az a kávé cukorral.)
Remélem tudtam valamennyit segíteni.
Üdv
Heti 1-4 kilót fogyhatsz, ha csak update 1-es et eszel és sokat mozogsz. gyere a klubomba lécci!! pont ilyeneknek kell mint mi :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!