Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet, hogy így is elhíztam?

Hogy lehet, hogy így is elhíztam?

Figyelt kérdés

Sok barátnőm mondta, és a szüleim is, hogy nagyon keveset ettem eddig is. Kíváncsiságból letöltöttem egy ilyen kalória számláló valamit, és már három hete megvan. Átlagban napi 1200-300 kalóriát ettem meg, mégis zsíros vagyok kicsit. Ez hogy lehet?

(Leszögezném, nem azért töltöttem le mert fogyni akartam, ennél kevesebbet már eléggé egészségtelen lenne ennem. Csak kíváncsi voltam, tényleg keveset eszem-e)

2019. febr. 6. 15:48
 1/10 anonim ***** válasza:

Talán nem zsír, hanem izom, víz és kötőszövet.

Olvasd el a Gábriel-módszer c. könyvet!

2019. febr. 6. 16:08
 2/10 anonim ***** válasza:
95%
És az italokat, kólát, tejet, gyümölcsöt, gyümölcslevet is beleszámoltad minden egyes alkalommal? Mozgással hogy állsz? Dolgozol? Suliba jársz? Hány éves vagy?
2019. febr. 6. 16:12
 3/10 A kérdező kommentje:
Vizen kívül nem szoktam mást inni. A tejre alergiás vagyok. Suliba járok, és az utóbbi egy évben edzek csak, de az sem olyan nagy edzés. Csak hogy hétvégén se tunyuljak el
2019. febr. 6. 16:24
 4/10 anonim ***** válasza:

HA valóban így van, akkor valószínűleg pont a hosszú távon túl alacsony kalóriabevitel miatt annyira lelassult az anyagcseréd, hogy ezzel a mennyiséggel, amivel egy gyorsabb (nem raktározó-üzemmódban lévő) anyagcseréjű ember fogyna, te nem fogysz. Az zsír-izom arány viszont nem kizárólag a kalóriabeviteltől függ, tehát rajtad relatíve soványan is lehet vastagabb egy részen a bőrredő, mint valakin, aki szélesebb,d e feszesebb az izomzata, és arányaiban kevesebb a testzsírja.

Nem irreális a történeted tehát.

2019. febr. 6. 16:27
 5/10 A kérdező kommentje:
És akkor mit kellene tennem, hogy ne hízzak el? Így, ennyi étel bevitelével is nagyon el lehet hízni? Valóban nem valami jó az anyagcserém, hisz van hogy három napig nem kell a wc-n "nagy dolgokat" csinálnom
2019. febr. 6. 16:41
 6/10 anonim ***** válasza:
70%
Jó, akkor komolyan! Napi 1200-1300 kalóriával KÉPTELENSÉG hízni. Ha kistermetű lány vagy, akkor is. Rosszul számolsz, vagy rosszul mérsz.
2019. febr. 6. 16:47
 7/10 anonim válasza:
Szerintem ez alkat kérdése is, napi 1200 kalóriával én is hízok, ha nem sportolok mellé rendesen. Milyen magas vagy és hány kiló?
2019. febr. 6. 17:09
 8/10 A kérdező kommentje:
156 cm vagyok és 54 kg
2019. febr. 6. 17:40
 9/10 anonim ***** válasza:
Lassú anyagcsere. Már egészen fiataloknak is működhet alul a pajzsmirigye. Ha a kelleténél alacsonyabb a T3 szint akkor annyi kalóriával is lehetsz túlsúlyos amivel más diétázik és sikeresen fogy.
2019. febr. 6. 19:04
 10/10 anonim ***** válasza:
Én is gondolkoztam már ezen. 150cm vagyok, 60 kiló és sajnos sport mellett sem fogyok ennyi kalóriával. És igen, jól számolok.
2019. febr. 13. 12:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!