Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit gondoltok erröl a napi...

Mit gondoltok erröl a napi érendről?

Figyelt kérdés

Reggeli:5-6 házi készítésű sajtos tallér

Tízórai: 1 alma

Ebéd:2-3 szedő kanál tészta és másfél ek. tejföl

Uzsonna:2-3 mandarin

Vacsora:1 bögre csokis szívószál tejjel

Lehet az ebéd időközbe változik.

Jelenleg fogyókúrázok,ez mennyire lenne jó étrend? Természetesen próbálok változatosan enni.

2019. febr. 2. 23:41
 1/10 anonim ***** válasza:
97%
Arra tökéletes, hogy rengeteg izmot veszíts, zsírt szedj fel és úgy nézz ki, mint egy aszott múmia. Ha ez a cél akkor sikerülni fog.
2019. febr. 3. 00:23
 2/10 anonim válasza:
100%
Ez nevetségesen hangzik. Semmi tápanyag, vitamin. Többet is ehetnél minőségi ételekből.
2019. febr. 3. 00:39
 3/10 anonim válasza:
100%

Szia! Szerintem kicsit vátoztatnod kéne rajta.Nem tudom milyen a házi sajtostallér,de érdemes mellé mást is enni. Én valami fehérjedússal egészíteném ki(joghurt,tojás).

A főétkezések között nagyon jó ha gyümölcsöt eszel,mert ellát energiával,vitaminnal,és az általad írt gyümölcsök nem hízlalnak sokat.

Azt írtad hogy az ebéd változik,de a tejfölös tészta csak üres szénhidrát. Egyszer-egyszer persze nyugodtan ehetsz, de ha már tészta, valami „normális”feltéttel edd.

Vacsorára a csokis szívószálat kidobnám a hejedben. Aránylag sok benne a cukor és a tartósítószer. Ideális fogyókúrás vacsorák a turmixok, fehér húsok, rántotta, tükörtojás,tej. Ha ragazkodsz a csokis tejhez, csináld meg te. Tej+cokrozatlan kakaópor+barnacukor ha édesen szereted.

Jó lenne tudni hogy emellé az étrend mellé mennyit sportolsz,mert ha sokat, akkor érdemes több fehérjét enned, és alapból több energiára van szükséged.

2019. febr. 3. 00:49
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A tízórain és az uzsonnán kívül minden pocsék.

Reggelire enni kellene, pl tojást, vagy ehetsz müzlit is (cukormenteset), zabkását.

Fogyókúra alatt pont nem jó a sok tészta, hacsak nem mozogsz eleget, bár a túlsúlyosokra nem jellemző, hogy testmozgás mellett híztak el. Inkább egyél ebédre fehér húst, zöldségkörettel.

Vacsorára meg minek a szívószál? Amit nassnak gyártanak, azzal nem helyettesíthető fő étkezés. Inkább túrót egyél, sovány natúr joghurtot, kefírt, vagy kőrözöttet is készíthetsz.

2019. febr. 3. 09:32
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

Ja, és azért hülyeség összeállítani ilyen étrendeket, mert a fogyás egy hosszabb folyamat, hónapokat vehet igénybe. Hónapokig csak ezeket ennéd? Minden nap? Szerintem pár nap után rá se tudnál nézni egyikre se.

Inkább változatosan egyél, és kevesebbet. Ha nem tudod, mennyi a kevesebb, használj kalóriaszámoló oldalt.

2019. febr. 3. 09:34
 6/10 anonim ***** válasza:
100%
Azért rohadt szomorú, hogy a 8. osztályos boilógia tananyagot nem sikerült elsajátítani és még az sem megy, hogy egy egészséges étrendre rákeress a nezem
2019. febr. 3. 10:12
 7/10 anonim ***** válasza:
*neten
2019. febr. 3. 10:12
 8/10 anonim ***** válasza:
Ez lenne a fogyókurás étrend? Én feldobnám a talpma. Képtelen lennék ezeket megenni, mandarint kivéve...Reggelire zöldségek és tojás kellene, ebéd egy zöldségleves, főzelék, párolt rizs, párolt csirkemell ilyesmik...uzsi pl egy narancs, de az lehet délelőtt is. Vacsora pl. Túró, züldségek, abonett az én étrendem ilyesmi. Tele van tápanyaggal és kb 1200 kcal egy nap.
2019. febr. 4. 14:19
 9/10 anonim ***** válasza:
Grat. Minden edzésre vagy tészta, vagy cukor. Ez inkább hízókúra :D
2019. febr. 5. 13:49
 10/10 anonim ***** válasza:
Amúgy lehet csak trollkodik. Csokis szívószál tejjel...Hogy lehet ezt komolyan venni?
2019. febr. 5. 15:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!