Mennyit kéne fogyni egy ilyen nőnek, hogy vonzó, vékony legyen?
Most ezzel mi a cél...? Nyilván a válaszok 90%-a az lesz, hogy semennyit, mert qrva jó nő (szerintem is).
Akit meg állítólag ilyen alakkal lekövéreznek, ott általában az a hiba, hogy az illetőnek nem tűnik fel, h hasas - az sokat ront az összképen. Baromi ritka, és a legtöbb alkattal lehetetlen, hogy valaki ekkora kuffert+mellet meg tud tartani úgy, hogy a hasa lapos marad. (És mielőtt bárki belekötne, azon a combon nem izom, hanem zsír van, ez látszok, ergo a fenéken is - ami nem baj, csak mondom -, a mellet meg remélem nem kell magyarázni. :))
Szerintem vonzó, kövérnek/ducinak se mondanám. Nem feltétlen vékony, inkább átlagos súlyban van.
Ha nagyon kötözködni akarnék inkább azt mondanám kicsit többet kéne tornáznia, hogy tónusosabb legyen, de így jó alkata van szerintem.
Neki semennyit, jól néz ki, jók az arányai.
Más meg kevesebb súllyal, kisebb mérettel se jó.
Én nem szeretnék ekkora lenni, mert h nekem lenne ekkora mellem meg seggem, ahhoz nem lenne ilyen hasam meg derekam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!