Vékony vagyok, de az arcom kövér (hájas). Hogyan lehet arcról fogyni, hogy vékony legyen?
Van arc torna,keress ra.
Tuti,hogy segit!
Szerintem fuss...de amùgy tènyleg genetika de lehet hogy a futàs segìthet kicsit
Amùgy fèrfi vagy nő vagy?
Szia!
Pajzsmirigy működés zavara is előfordulhat.
Kizárásához háziorvoson keresztül kérj vizsgálatokat.
Nem írtad, hány éves vagy, így csak a magam tapasztalatát tudom leírni. Világ életemben kerekarcú voltam-vagyok, de amikor 20 kilót fogytam, fogyott maga az arcom is. Mondjuk durva volt, mert kb. 10 évvel öregebbnek néztem ki. Ja hát igen, és mindenki azt hitte, súlyos beteg vagyok.
Azt kétlem, ha vékony vagy, akkor hájas az arcod. Szerintem csak te hiszed azt. Az arcformáját mindenki hozza magával, sosem leszel pl. Vajna Timi-fejű. Ne is akarj.:)
Javaslom a statikus vígjátékfilm nézést, illetve a komikus regények olvasását, hiszen a gyakori nevetés stimulálja leghatásosabban az arcizmokat és ösztönzi a zsírégetést - valamint heti egyszer csapkodd meg a "hájas" területeket csalánlevéllel, mivel vízhajtó reakciót indukál.
Amennyiben nem tapasztalsz javulást 2 hónapot követően, úgy haladéktalanul fordulj szakorvoshoz, mert elképzelhető a zsírmáj kialakulása, amely legszembetűnőbb jele a felfúvódott arc.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!