Hogyan tudnék csak egy kicsit fogyni?
Figyelt kérdés
Mindennel meg vagyok elégedve magamon, de táncolok és néhány kiló felszaladt rám. A hasamra, a csípőmre és a combomra, sajnos striák is lettek rajtam (csípő környéke, combok). Alapból egész vékony vagyok, kb most is, csak azt a tényleg hangyányi felesleget kellene lehozni. Amúgy kb 163 cm és 54 kg vagyok. Lassan 2 éve hagytam abba a heti rendszeres kemény sportot személyes ellentétek miatt, jött egy kis kihanyás egészség miatt, aztán futni jártam. A szimpatikus edző már nem tart edzést, így tavaly ősztől elkezdtem balettozni és azóta csinálom. Mióta a versenyszerű sportolást abbahagytam és nyáron egy büfében dolgoztam a 48-49 kg helyett kb 54 vagyok már. Konditerembe nem járnék, de itthon szívesen edzenék, illetve futni fogok elmenni ha nincsenek -fokok. Tudtok javasolni olyan edzést ami tud rajtam segíteni? Illetve tényleg igyekszem visszafogni a nagy kajálásokat, a péksütiket elhagytam, teljeskiörlésű dolgok, több zöldség, gyümölcs mértékkel, tejtermékből is csak a joghurt (natúr+fagyasztott gyümölcs a kertből mértékkel), túró, sajt az amit eszek modtanában. Csokit, feleslegesen cukrot sem eszek, mézet használok ha valamiből nagyon hiányzik az édes, de abból is kicsit. Barna rizs, hús, párolt zöldségek, levesek... Ez így első körben jó lesz?2019. jan. 24. 21:48
1/3 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy nem szoktam reggelizni, 1-2. óra után szoktam csak enni és utána 14:45-15:00 körül tudok csak elkezdeni ebédelni.
2019. jan. 24. 21:49
2/3 anonim válasza:
Ilyen szar étrenddel és napirenddel ne csodálkozz ha dagadt lettél!
3/3 anonim válasza:
Azért tisztázzuk a fogalmakat.
Ami te vagy, az a normál kategória.
Te vékony (sovány)szeretnèl lenni, szálkásítani szeretnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!