Ha jövő hétfőn kezdek el diétàzni és tornàzni júniusig lemehet 10 kg?
Most 160 cm és 85 kg vagyok.Szeretnék nyàrig lefogyni 10 kg-ot.Elkezdtem januàr elején de aztàn pàr napon belül feladtam.Most újra elkezdeném és remélem ki is tudok tartani.Kevesebb édességet ennék és több zöldséget és gyümölcsöt. Sajnos vízből nem bírok csak 1,5 l-ert meginni.Mozgàsnak pedig Norbi duci tréningjére gondoltam még le nem megy pàr kg.
27/N
Szia! 10 kg bőven meglesz júniusig :) én már a második hétnél tartok ebben a programban, hétfőn kezdem a 3. hetet :) https://www.youtube.com/playlist?list=PLXHCSxBsKR5ymDN3SdKOv..
Mellette figyelem a kalóriákat a yazio alkalmazás segítségével. Illetve 5:2 IFezek is, nézz utána. A lényeg hogy a héten 2 nap csak 5-600 kcalt eszel, a többi napon rendesen, amennyit kíván a szervezeted (de nem zabálásra gondolok persze!) . Nekem nagyon bevált, sokkal egyszerűbb két napon kevesebbet enni, mint konstans keveset enni. Bár ez egyénfüggő :) eddig 2 kg ment le, és szurkolok neked is 💓
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!