Ez mehet reggelire diétánál?
És hol a fehérje???
4 db tojásfehérje rántva,KENYÉR NÉLKŰL!
Nem lehet minden étkezéshez fehérjét enni. Vagyis lehet, csak unalmas. És ha már kapta a lekvárt akkor dobja ki, vagy mi?
Válaszolva a kérdésedre: szerintem reggelire simán belefér, csak talán nem minden nap. Én is volt mikor lekváros kenyeret ettem reggelire, mégis lement a felesleg. :)
Attól, hogy savanyú, még cukros. Egyszer meg lehet enni, napi szinten nem. A barnakenyér tökéletes, az első hozzászólással ellentétben igenis kell szénhidrátot enni reggel. Igaz, nem ennyit és nem így (de néha lehet), jobb lenne, ha lekvár helyett egy szelet sonkát és sajtot ennél, hozzá meg egy halom zöldséget. A sárgája nélküli rántottát meg felejtsétek el. A tojás nagyon egészséges, az egyik legfontosabb tápanyagforrás, de csak ha normálisan eszitek.
Egy hozzászólásból látom, hogy az első éhezik, majd a diéta után jól visszahízza az egészet duplán.
Első vok
Testépítő vagyok,úgyhogy a súlyom annyi amennyinek én akarom és nem vagyok hízékony tipus:).
Lehet szigorú volt a 4 tojásos,csak magamból indúltam ki.Egy teljes kiőrlésű kifli mehet hozzá.
első vok
Éhgyomorra fehérjetúrmix és fél óra múlva jön a tojás,paradicsommal meg egy alma.
De egy évben csak egyszer diétázok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!