Szerintetek kéne még fogynom?
163 centi magas vagyok, 69 kilósan kezdtem el diétázni. Most 57 kiló vagyok, járok konditerembe, valamint aerobic órákra. Nem teljesen látom tisztán magamat, egyik pillanatban tetszik a tükörképem, a másikban meg úgy érzem, hogy még legalább öt kilót le kéne adnom. Tudom hogy az a lényeg, hogy én jól érezzem magam a testemben, de kíváncsi vagyok, hogy hogyan látnak mások.
Pont tokeletes az alakod! -5 kilo ha hiszed, ha nem, nagyon sok ebben az esetben. Es csak rontana a helyzeten.
Gratulalok az eredmenyedhez!:))
Nagyon jó alakod van!
Fogynod semmiképpen sem kell!
Inkább sovány vagy mint kövér de a szép vékony alakod van.
Anorexiás alak nem kell
Nem kell fogynod, hiszen nincs már melled és teljesen átlagos vagy.
A bordád is csak azért látszik, mert behúztad a hasad.
Menjél már! Ez nem irigység, csupán realitás. Mire legyek irigy? Nekem soha nem volt súlyproblémám, kondizom, csecses, kerek segges, vékony derekú nő vagyok.
Ez a test átlagos. Nem vékony, nem vastag. A melle szinte teljesen elfogyott, ha volt egyáltalán.
A hasát pedig behúzta, ezért vannak kint a bordái.
De a lényeg, semmiképp nem kell fogyni, 5 kilóz olane nem, mert végleg eltűnik a melle, mondjuk legalább görcsös hasbehúzás nélkül is kint lesz a bordája. Nem tudom a fogyózóknál ez mennyire cél.
Ja, és a térde felett mindkét commbján, megrogyott a bőr.
Ha tovább fogy még ráncosabb lesz.
Az a gond, hogy az emberek nem őszinték, vagy testkepzavarosak, ha valaki észreveszi a hibákat egyből leirigyezik.
Pedig csak tárgyilagosan alátámasztja a véleményét, hogy a kérdező ne fogyjon és miért ne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!