A banánturmix mennyire jó/laktató fogyókúra alatt?
Figyelt kérdés
3 deci tejjel és egy banánnal 250 kcal körül van. Ha ez belefér a napi keretembe akkor lehet belőle baj ha napi 1x iszok? (Általában vaníliás cukorral készítik, én persze azt nem raknék bele)2019. jan. 8. 14:36
1/5 anonim válasza:
Szerintem diétában nem legjobb megoldás. Ez egy turmix eleve pépesítve van szóval gyorsan megtudod inni és utána gyorsan megint éhes leszel. Teli van gyors felszívodás ch-val. Persze ha belefér a napi keretedbe akkor néha ihatsz de nem ajánlom rendszeresen.
2/5 anonim válasza:
2 dl meleg tejjel és egy csipet fahéjjal csináld. Így kevesebb benne a kalória, a meleg eltelíti a gyomrod, a fahéj picit gyorsítja az anyagcserét, és nagyon finom vele.
3/5 anonim válasza:
Jónak jó, belefér de nem túl laktató.
4/5 anonim válasza:
Igazából minden válaszban van hasznos info.
De én is kiegészítem, ahogy én iszom :
1,5 dl tej, 1,5 dl víz, 1 banán, és 1 adag fehérjepor.
Ez 32 g ch, 23 g fehérje, 4 g zsír, vagyis kb 260 kcal. Ha dobsz bele még 2-3 ek. zabpelyhet, egy komplett reggelinek is tökéletes, mert így már laktató.
5/5 anonim válasza:
Pont úgy iszom, mint az előző..annyi kiegészítéssel, hogy én még egy kanál mogyoróvajat is beledobok. Sokat dob rajta, még jobban eltelít és kellemes plusz ízt ad neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!