Milyen a rizspuding diéta?
Figyelt kérdés
Olvastam,hogy valaki 20-22kg-ot fogyott 1 hónap alatt azzal,hogy csak rizspudingot evett.Nem tudom mennyi volt a feleslege.A rizsnek tényleg olyan jó hatása van,hogy segít fogyni? Testépítők is ezzel fogynak.2010. jún. 29. 00:16
1/5 anonim válasza:
ja 20 kg-ot fogyott 1 hónap alatt, amiből 10 kg víz 8 kg izom + rajta maradt egy 3-4 számmal nagyobb bőrruha...és a vitamin és ásványi anyag hiány miatt randa lett a bőre, és kihullott a haja...fogai elkezdtek romlani és az emésztése megromlott...
2/5 anonim válasza:
Most lehet, hogy hülyeséget mondok, de egy testépítőnek minek fogyni? Az a lényeg, hogy izmosodjanak, akkor meg szükség van a zsírra, nem?
Amúgy nem tudom mennyire hatásos, de ha egy hónapig csak egyfélét eszel bármiből, akkor tuti fogyni fogsz, de nem egészséges az fix.
3/5 anonim válasza:
felejtsd el. 3 nap alatt megutálod az ízét is, nem szólva arról, h fehérjét nem fogsz pótolni vele és egy csomó vitamin is hiányozni fog az étrendedből. egy hónap alatt egészségesen max. 4 kilót lehet úgy fogyni, h ne hízd vissza egyből....
4/5 anonim válasza:
Első válaszolónak igaza van XD. De nagyon nagy hülyeségnek hangzik ez a "diéta", lehet hogy egy 250 kilós embernek már az is fogyasztó hatású, hogy csak pudingot eszik, de én biztos nem próbálnám ki. A rizs alapvetően nem egy fogyasztó étel, és a testépítők is étkezésenként elég keveset esznek belőle a sok fehérje mellé. És mellé testépítenek, ugyebár...
5/5 anonim válasza:
Rizs = szénhidrát.
Fogyás = szénhidrátfogyasztás csökkentése.
Mi a kérdés?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!