Dagadt vagyok, vagy nem?
42 eves nö vagyok , egy szulesem volt 11 eve es most vagyok 77 kiló , magassagom 167
Kondim jó onnan tudom hogy ha szaladni kell , szaladok többszaz metert gond nelkul .
3 eve 105 voltam
Most mar azt hittem hogy jó súlyt ertem el , de egy ismerösöm azt mondta hogy meg mindig elhizott vagyok es kár , mert szép vagyok
Tukör elött meztelen úgy tunik h sok a zsir százalékom még
Az ismerösöm , aki orvos azt mondja hogy max 60 kiló kéne legyek .
Most elkeseredtem , hogy elhizottnak mondott , igaz hogy ha arra gondolok mennyit fogytam , úgy érzem nem erdekel , de azert csak rosszulesik , mintha azt mondana valaki , hogy semmit nem ér az eddig elert eredmeny , mert ugyanúgy nézek ki
Vélemények ?
Igy van . De hat van rajtam fölösleg , de nem vagyok mar 16 eves , nem kell 55 kiló legyek
Egy érett nö vagyok , es szeretem hogy nagy a mellem es nöies derekam van .
De masnak nem tetszik
A saját egészséged miatt kell, hogy figyelj magadra, hogy sokáig a gyermeked mellett lehess.
Egyébként, kihangsúlyoztad, hogy másnak nem tetszik. Érett, felnőtt nő vagy, akkor miért ennyire fontos számodra mások véleménye? A gyermeked apja? Ő mit mond?
Jaj istenem, jellemző, hogy a sok barom itt vernyog az áááágííííssígi problémák miatt.
80 kiló alatt semmilyen eü probléma nincs, meg lehet nyugodni.
Nem vagy sovány, de kövérnek sem lehet mondani. Inkább a testarányok számítanak, amit innen ugye nem látunk.
Nem tetszel valakinek? És? Nem is lehet mindenkinek megfelelni. Az én párom pédául a vékony csajokon röhög, vagy szörnyülködik, hogy milyen etiópok. Nincs olyan ember és nincs olyan testalkat sem, ami mindenkinek tetszik. Ha te jól érzed magad a bőrödben, miért nem szarod le, hogy melyik idióta mit mond?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!