Holnap kivetítőn meccset nézek, este mehet 1 hamburger? Hogy venné ki magát?
22:11
Amit leírtál butaság, egy olyan embernek mint én. Nem ismersz, tehát jogosan írhatod, és tanálcsolhatod azt amit tettél. De nállam ez semmitmondó. Sport az életem, nincs olyan nap, hogy ne futnák.
futsz??? tönkremegy a térded
és ekkora túlsúly mellé nem ártott volna orvosi felügyelet melletti fogyás....ha elkezdesz normálisan enni, neked megfelelő adagokat félő, hogy visszahízod, ez egy nőnek is nagyon kevés, egy ekkora pasinak meg extra koplalás, a bőröd nem fogja követni a fogyásod
amúgy gratulálok az eredményhez, és simán belefér egy hamburger és egy sör ;)
Most nem a hamburgerről van szó, hanem az a butaság amit állítottál, hogy ha megengedem magamnak akkor mást is, majd pedig leállok a sportal és visszajön, ez a butaság.
A másik pedig, hogy egy kövér ember nem lehet sportember, és nem szeretheti a sportot? Ha a magyar sportolók olyan kitartással, lelkesedéssel és odaadással csinálnák mint én akkor végre el is érhetnénk vmit! Minden tiszteletem azoké a magyar sportolóké akik megérdemlik, de sajnos kevesen vannak!
Milyen hambit kellene elképzeljünk ? Mekist vagy egy olyant, ami tényleg látott húst ? :-)
Ha az előbbi akkor jó lenne, ha tényleg egyszeri alkalom lenne, ha az utóbbi akkor ugyancsak, de az legalább egészségedre is fog válni. Jó étvágyat mindenképp !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!