Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Nagy a fenekem hogy kell rá...

Nagy a fenekem hogy kell rá edzeni hogy lefogyjon?

Figyelt kérdés

Sziasztok 17 éves vagyok Márciusba leszek 18. 178-180 cm között lehetek és olyan 76-78 kg lehetek.

Egyedül a fenekemen meg kicsit lejjebb a combomon és térd közé van zsír azokat akarom levinni (lejjebb is van de ott nincs sok és ránézésre nem is tűnik dagadtnak mert ha befeszítem akkor látszik ott az izom a vádlinál és térd fölött a combomon). Guggoljak? De akkor meg lányos fenekem lesz és én fiú vagyok.. az nem baj ha kicsit formás lesz a végén de ne legyen már lányos..

Vagy hogy kell úgy diétázni hogy csak amit írtam azok foygjanak le?

Esetleg a hasamat is le kellene vinnem

2019. jan. 2. 15:03
 1/6 A kérdező kommentje:

A lányos seggen azt érzem hogy ha anyaszúlt meztelenre vetkőzök akkor olyan mint ha fel lenne fújva a seggem vagy mint ha valami párna ragadt volna rá..

A hátamhoz képest nem egyenesbe van hanem kb 5 cm rel távolabb tőle(kifelé)

2019. jan. 2. 15:06
 2/6 anonim ***** válasza:
65%
Fogyjál, egyél kevesebbet, mozogj többet. Nem lehet csak egy helyről fogyni. És nem is hiszem, hogy mindened tök vékony és a 10 kg felesleg mind a fenekeden van.
2019. jan. 2. 15:14
 3/6 anonim ***** válasza:
61%

1. Helyi zsírégetés nem létezik.

2. Testképzavarod van.

2019. jan. 2. 15:21
 4/6 anonim ***** válasza:
72%
Igen, a női test ilyen, a csípő szélesebb mint a férfiaké.
2019. jan. 2. 16:12
 5/6 anonim ***** válasza:
85%

Az emberi test működéséről pár alap dolog:

-Nem onnan tűnik el a zsír, amelyik testrészedre edzel.

-Nem tudod étkezéssel sem befolyásolni, hogy honnan fogyj, arról a genetika dönt.

-A kidolgozott farizmoktól nem lesz valaki lányos, csak teljessé teszi a kisportolt kinézetet. Ha nem hiszed, nézz képeket sportolókról, színészekről.

2019. jan. 2. 22:15
 6/6 anonim ***** válasza:
De jó ilyet olvasni. Végre valaki nem a seggével nagyképűsködik mint valami tömegribi. Sok sikert foggyá'
2019. jan. 16. 04:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!