Miért adja fel az összes dietázó/edző társam?
Ezért jobb egyedül fogyni erre csak ezt tudom mondani...
Mivel magadhoz kell viszonyítani magadat, vagy hogy mondjam ezért is
motiváld magadat, próbálj ki több féle edzést, étkezést, stb.
mindennek adj 2-3 hetet, igy gyakorlatilag elfoglalod magad a dolgok kipróbálásával.
vezess naplót arról. hogy hogy érzed magad, mennyi súly megy le 1 hét alatt a különböző diéták és edzéstervek alatt. egy idő után majd ráérzel arra, hogy mi a jó.
Úgy van, ahogy Achillesz írja.
Ezért ilyen kövérek az emberek. Nincs bennük kitartás, fegyelem, akaraterő. (Amúgy az egész társadalmunk, ilyen tohonya, gondolkodásban is, de ez most nem ide tartozik, csak kikívánkozott.)
Csináld egyedül, én is úgy tolom 4 éve, negyvenes nőként. Nem fogyózom, "csak" termezek.
Egyébként akikkel évek óta együtt kezdtem szinte mind ugyan olyan kövér, mert tudatlan és/vagy fegyelmezetlen.
Soha nem akadt volna edzőtárs, mert ha nem volt kövér, akkor meg a tempót, súlyt nem bírta.
Mondjuk soha nem is igényeltem társat engem hátráltatna. Így is jönnek a kérdésekkel mitől ilyen jó a formám, de ezen túl nem lát egyik sem.
Hidd el jobb egyedül!
gyanítom a másik hétmilliárd sem érti
félsz a konditeremben egyedül? esetleg a csirkemellbrokkoli is csak társaságban csúszik le?
valójában te adod fel a témát, és nem ők
te vagy az, aki nem tudja egyedül csinálni ezt a dolgot, és kifogásokat keresel, amiért nem megy, és erre tökéletes alanyok azok, akiknek szintén nem megy
Szerintem fölösleges a "társ" ebben. 40 kilót fogytam néhány év alatt, egyáltalán nem hiányzott a diétapartner.
34/N
engem semmi nem frusztrál, te kis kretén
te vergődsz azon, hogy nem tudsz senkivel kettesben "diétázni"
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!