Kb 96 kiló vagyok 171 cm . Szerintetek nyára egy jó fel én alatt le mehetek olyan 68- 70re?
bocsika az el írásokért a szöveg javító a hibás 😅😅
BÚÉK 💎🎆🖤
Simán meglesz :) kitartást hozzá! A legfontosabb, hogy ne sanyargasd magad, inkább tornázz többet heti 3-4szer. Ha csak fél óra az is sokat ér. Én erre fogytam le:
Az előző jókat ír és tájékozott, de kijavítanék pár dolgot:
Edzés előtt sose nyújts, az izomszövetek és ínszalagok kilazítása és meghosszabbítása csak növeli a sérülés kockázatát intenzív edzés közben. Edzés előtt keringésfokozó, ízületbemelegító és saját testsúlyos gyakorlatokat érdemes végezni. Az edzés során összehúzódnak és megtelnek vérrel az izomrostok, utána tesz jót a nyújtás.
A szénhidrát mint makrotápanyag az egészséges kalóriabevitel felét teszi ki, nincs vele semmi baj hisz a test üzemanyaga, egyedül a gyorsan felszívódó szénhidrátokat kell kerülnöd, mint a cukor és fehérkenyér (egy két literes cukros üdítő a megengedett napi cukorbevitel többtucatszorosát tartalmazza!). A kiegyensúlyozott, mértékletes étkezéssel nem lőhetsz mellé. Fontos, elfeledett tápanyag a rost, ezt zabpehellyel és rozs alapú pékáruval tudod a leghatékonyabban bevinni. Emellett ne feledkezz meg a növényi eredetű zsírokról sem.
Ezen felül, kardió és aerob edzés mellett végezz csak nyugodtan súlyzós edzést, az izmok mind metabolikus szervek, a terhelésükkel kalóriát éget a szervezet, és nagyobb izomtömeggel nő a test kalóriaigénye, így a zsírégetés hatékonysága. 2 liter víznél több kéne, ilyen testsúllyal legalább 3l. Egy kondis diákbérletre érdemes lenne befektetned, szüleiddel beszélj róla. A bőröd miatt ne aggódj, fél év alatt vissza fog ereszkedni. Ha mindent jól csinálsz, fogyás mellett izmot is fogsz építeni, azt beleszámítva ideális lesz a 70 kg.
Sok sikert!
Tanács?
1, Napi 2 liter víz legalább és csak vizet inni.
2, Youtube: BéresAlexandra
3, Edd mindennnek a kétharmadát, mint eddig és ne nasizz.
4, menni fog :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!