Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Kb 96 kiló vagyok 171 cm ....

Kb 96 kiló vagyok 171 cm . Szerintetek nyára egy jó fel én alatt le mehetek olyan 68- 70re?

Figyelt kérdés
centiket nézek am . nem tudom ki ismeri a venusz indexet de én azt követem. de a súlyom az olya 70 lenne szerintem . kenyeret már kb 1 hete nem eszek . és igyekszem csökkenteni az étel adagomat is . több víz napi 2 liter . és hetente 2 legalább tornázni. gimis vagyok szóval... a kajába nem tudok magyon bele szólni h mit eszek . nyárra nagyon szeretnek kevesebb lenni . fiatal vagyok és olvastam h nekünk a borunk fiatal korba hamarabb vissza áll mint a felnőtteknek. de azért tartok kicsit tőle. de végül is fel év azért nem kevés. szóval vélemény? tanács?
2019. jan. 1. 10:09
 1/7 A kérdező kommentje:

bocsika az el írásokért a szöveg javító a hibás 😅😅

BÚÉK 💎🎆🖤

2019. jan. 1. 10:11
 2/7 anonim ***** válasza:

Simán meglesz :) kitartást hozzá! A legfontosabb, hogy ne sanyargasd magad, inkább tornázz többet heti 3-4szer. Ha csak fél óra az is sokat ér. Én erre fogytam le:

[link]

2019. jan. 1. 10:26
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Heti 4 testmozgás amit javaslom hogy kezdd bemelegítéssel, nyújtásokkal egy jó negyed óráig, és után kezdj bele intenzívebb mozgásba, ami legyen 25-30 perc, utána meg 10-15 perc levezetés amibe legyen egy kis erősítés, meg nyújtások is legyenek benne. Étkezésnél meg ne diétázz, meg felejtsd el ezeket a 90 napos meg egyéb magazin diétákat. Annyit mondok hogy az étkezésed álljon több fehérjékből, gyümölcsből, zöldségből,a szénhidrát bevételt meg minimalizáljad, de ne hanyagold teljesen. Napi 1-2 zsömle simán belefér, meg amire még figyelj hogy kerüld a nassolásokat.
2019. jan. 1. 11:29
 4/7 anonim ***** válasza:

Az előző jókat ír és tájékozott, de kijavítanék pár dolgot:

Edzés előtt sose nyújts, az izomszövetek és ínszalagok kilazítása és meghosszabbítása csak növeli a sérülés kockázatát intenzív edzés közben. Edzés előtt keringésfokozó, ízületbemelegító és saját testsúlyos gyakorlatokat érdemes végezni. Az edzés során összehúzódnak és megtelnek vérrel az izomrostok, utána tesz jót a nyújtás.

A szénhidrát mint makrotápanyag az egészséges kalóriabevitel felét teszi ki, nincs vele semmi baj hisz a test üzemanyaga, egyedül a gyorsan felszívódó szénhidrátokat kell kerülnöd, mint a cukor és fehérkenyér (egy két literes cukros üdítő a megengedett napi cukorbevitel többtucatszorosát tartalmazza!). A kiegyensúlyozott, mértékletes étkezéssel nem lőhetsz mellé. Fontos, elfeledett tápanyag a rost, ezt zabpehellyel és rozs alapú pékáruval tudod a leghatékonyabban bevinni. Emellett ne feledkezz meg a növényi eredetű zsírokról sem.

Ezen felül, kardió és aerob edzés mellett végezz csak nyugodtan súlyzós edzést, az izmok mind metabolikus szervek, a terhelésükkel kalóriát éget a szervezet, és nagyobb izomtömeggel nő a test kalóriaigénye, így a zsírégetés hatékonysága. 2 liter víznél több kéne, ilyen testsúllyal legalább 3l. Egy kondis diákbérletre érdemes lenne befektetned, szüleiddel beszélj róla. A bőröd miatt ne aggódj, fél év alatt vissza fog ereszkedni. Ha mindent jól csinálsz, fogyás mellett izmot is fogsz építeni, azt beleszámítva ideális lesz a 70 kg.

Sok sikert!

2019. jan. 1. 14:48
 5/7 anonim ***** válasza:
Hogy mit eszel, abba lehet, hogy nem tudsz beleszólni, de hogy MENNYIT, abba igen.
2019. jan. 1. 16:04
 6/7 anonim válasza:

Tanács?

1, Napi 2 liter víz legalább és csak vizet inni.

2, Youtube: BéresAlexandra

3, Edd mindennnek a kétharmadát, mint eddig és ne nasizz.

4, menni fog :)

2019. jan. 1. 19:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Szerintem menni fog
2019. jan. 5. 12:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!