Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Szeretnék 7 kg-t fogyni. Hogy...

Szeretnék 7 kg-t fogyni. Hogy kezdjem el?

Figyelt kérdés
2018. dec. 25. 16:03
 1/6 anonim ***** válasza:

Kalória számlálás + aerob edzésforma.

Rengeteg oldal van ami ezzel foglalkozik. Kalóriabázist ajánlanám

2018. dec. 25. 16:10
 2/6 anonim ***** válasza:
Az életmódváltás jó ötlet. Jobb étrend, mozgás, kalóriadeficit. Hogy ez utóbbit az előbbi 2, plusz trükkök vagy számolás hozza el, az már igencsak egyéni.
2018. dec. 25. 18:55
 3/6 Rozi13 válasza:

Először is tényleg elszántnak kell lenni és nem feladni.

Én a következőt csinálom jelenleg:

Heti 2-3 x futás, vagy most télen box edzés

Kalória számolás a YAZIO applikáció segítségével. Az elején csináltam egy tormás-fahéjas egyveleget, az segített elvenni az étvágyamat és könnyű volt átvészelni azt az időt, amíg össze ment a gyomrom. Ezt meg lehet találni a neten.

Szeptember óta a 12.-ik kilómnál tartok.

Kitartást kívánok.

2018. dec. 28. 06:11
 4/6 anonim ***** válasza:
Lassan, fokozatosan. Így tovább tart, de elkerülöd a jojó-effektust.
2018. dec. 28. 12:44
 5/6 anonim válasza:
Tedd le a villát !
2018. dec. 31. 10:33
 6/6 anonim válasza:

Saját tapasztalat alapján:

Kezdj el mozogni. Nem kell nagyon sokat, de rendszeresen. Bármilyen sportot választhatsz, indulj ki abból, hogy ez máris több annál, mint amennyit eddig mozogtál. Én pl felülést és fekvőtámaszt csinálok, napi kb 10 perc.

Diéta nálam kb annyi hogy a nassolást visszavettem, a chipset és táblacsokit felváltotta a müzliszelet és a magok, diófélék, de az is mértékkel. Cukros üdítők helyett light kólát és gyümölcslevet veszek. Mellőzöm a kenyérféléket és a kifőtt tésztát amennyire lehet. A köretből kicsit mindig kevesebbet merítek, mint régen.

Egy hónapja 70 kg voltam, most 65.

2018. dec. 31. 13:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!