A barátom (24/F) kb. 178centi és 56kg. Nagyon vékony, nem is tudom, hogy egyáltalán tudna-e hízni? Zavarja, hogy ilyen vékonyka, szeretne tenni ellene. Valahogyan szeretném egy kicsit felhízlalni. Lehet, hogy furán hangzik, de én nem azt szeretném, hogy nagyon izmos legyen, hanem hogy kicsit macisabb, pocakkal, ilyesmi. (Ő is beleegyezett ebbe, nem a háta mögött hízlalnám fel kicsit :D) Hogyan csináljuk, mit és mennyit egyen? Azt mondja magáról, hogy sokat eszik, de igazából ahogy megfigyeltem, nem igazán. Bármilyen tippnek örülnék! :)
Válaszolók, meg vagytok ti veszve! A számok alapján az illető srác az a típus, aki soha sehogy semmilyen körülmények között nem fog tudni meghízni, úgyhogy ettől aztán nem kell tartani. Igenis hízlalja, ahogy csak bírja, összetehetjük ám mind a kezünket, ha egyáltalán eléri valaha a 60 kilót! Ennél a típusnál nem igaz az, hogy mozgás helyett egész nap ül, akkor hízik. Nem, akkor még jobban fogy. Valamennyi mozgás kell, ami hamarabb meghozza az étvágyat, és készteti a szervezetet arra, hogy legalább izomban, és némi zsírban is energiát raktározzon. Ücsörgéstől marad a legsoványabb. Nyolcszor annyit eszik? > Nyolcszor annyi keresztül megy rajta, azt jónapot. Nem elég sokat enni, rá kell venni a sejteket, hogy be is építsenek. Gyúrásnál például a fokozatosan növekvő terhelés igényére új izomsejtek alakulnak. Ez biztos. Hogy zsírsejtek alakulására hogyan lehet rávenni egy ilyen genetikailag zsírtalan alkatot? Hát azt sokan szeretnénk tudni...
2018. dec. 24. 18:12
12/17 anonim válasza:
Majdnem ugyanezekkel a paraméterekkel indultam én is annak idején (54 kg). Amikor elkezdtem kis mennyiségű kannabiszt vaporizálva fogyasztani (ártalomcsökkentés ftw), az étvágyam hirtelen megnőtt és 1 év leforgása alatt 74 kg-ig híztam, de már egy hónapon belül látszott, hogy elkezdett nőni a tömegem. Azelőtt sosem tudtam ennyit enni és ilyen jó étvággyal. Az év végére beállt ez a tömegszint és nem változott jelentősen. Tehát nem arról van szó, hogy végtelenségig hízik tőle az ember, hanem csak addig, amíg az étvágy visz.
Ez csak az egyik jótékony mellékhatása a fűnek.
Hogy egy rosszat is megemlítsek, a rövidtávú memóriára minimális negatív hatással lehet. Nem annyira, hogy megnehezítse az életet, de határozottan érezhető, hogy kicsit gondolkodni kell a röviddel korábban szerzett emlékeken.
Első körben megpróbálhatná a barátod a CBD-olajat, amitől nem lehet betépni. Az is étvágykeltő hatású és legális. Viszont a THC-vel nem lehet versenyezni ilyen téren.
2018. dec. 24. 18:42
13/17 anonim válasza:
Az egyik leghatékonyabb módzser ilyenkor a rendszer. Nyugodt környezet, napi 3x étkezés mindig ugyanabban az időben
2018. dec. 24. 22:32
14/17 anonim válasza:
Kiindulásként nem ártana egy orvosi laborvizsgálat (beleértve a székletben féregpete vizsgálatot is), ami arra vonatkozóan támpontot adhat, hogy egyébként teljesen egészséges-e. Ezután lehet egy rendszeres étkezési ritmust beállítani és megismertetni a különböző ízekkel, valamint a mások által is javasolt testedzést beiktatni az életmódba.
2018. dec. 24. 23:21
15/17 anonim válasza:
Megnyugtatásból azért mondom, hogy 100-ból 99 nem férges, csak ezt húzta a genetikai lottón.
2018. dec. 25. 02:25
16/17 anonim válasza:
Súlyzós edzés + tömegnövelő étrend.
Tesztó szintje rendben van?
2018. dec. 25. 09:04
17/17 anonim válasza:
Lehet sosem fog ,rajtam sincs zsír csak izmosodni tudok !atletikus vagyok
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!