Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogyan tudnám kicsit "felhízla...

Hogyan tudnám kicsit "felhízlalni"?

Figyelt kérdés
A barátom (24/F) kb. 178centi és 56kg. Nagyon vékony, nem is tudom, hogy egyáltalán tudna-e hízni? Zavarja, hogy ilyen vékonyka, szeretne tenni ellene. Valahogyan szeretném egy kicsit felhízlalni. Lehet, hogy furán hangzik, de én nem azt szeretném, hogy nagyon izmos legyen, hanem hogy kicsit macisabb, pocakkal, ilyesmi. (Ő is beleegyezett ebbe, nem a háta mögött hízlalnám fel kicsit :D) Hogyan csináljuk, mit és mennyit egyen? Azt mondja magáról, hogy sokat eszik, de igazából ahogy megfigyeltem, nem igazán. Bármilyen tippnek örülnék! :)
2018. dec. 23. 23:46
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
67%

Nem tudom támogatni a pocakosodást, de amíg nem egészségtelen a szint, végülis a ti dolgotok.

Magad leírtad, hogy keveset eszik, az a gond - legalábbis az egyik, hiszen lehet, hogy sok étellel se hízna, vannak érdekes genetikájú emberek.

Úgyhogy első körben egyen többet, hogy többször vagy egyszerre többet, töményebb vagy számára vonzóbb ételeket, azt majd kialakítjátok. De nyilván nem fog hízni, ha nem eszik eleget, ez szükséges, ha nem is mindig elégséges feltétel.

Ha sokkal több evéssel sincs hízás azonos aktivitás mellett, akkor el kéne gondolkodni, hogy mégiscsak izom jöjjön vagy így marad.

2018. dec. 24. 00:13
 2/17 anonim ***** válasza:
59%

Karácsonykor ne ezen gondolkozz szerintem 😂😂

De egyébként igen, a kalória többet hizlal, lehet hogy a barátod túl sokat mozog, ha kevesebbet mozogna azzal is hizna, vagy valahogy egyeb

2018. dec. 24. 08:34
 3/17 anonim ***** válasza:
16%

*elküldtem véletlenül

Szóval egyen többet.

Pl èdessèget egyen többet de azért ne annyit hogy tönkre menyjen az egèszsège

2018. dec. 24. 08:36
 4/17 anonim ***** válasza:
48%
Vard meg 30 felett eljön a hizás, velem is így volt 192 magas 85-95 kg voltam, elertem a 30-at 100-105
2018. dec. 24. 09:19
 5/17 anonim válasza:
17%
Tanulj meg rendesen főzni! ;) :D
2018. dec. 24. 10:13
 6/17 anonim válasza:
0%
Adj neki sok cukros ételt.
2018. dec. 24. 10:21
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
El kell menni vele edzőterembe
2018. dec. 24. 11:07
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Vaagy, fogadjatok el h ilyen es egyen egeszszegesen annyit amennyi jol esik. Ha valaki nem tulsulyos vagy anorexias ergo egeszseges es jol erzi magat igy a boreben azt jobb nem haborgatni. Ertem en h mindenki szeretne elerni vmi idealt de jobb lenne elfogadni h az emberek kulonbozoen neznek ki.
2018. dec. 24. 12:25
 9/17 anonim ***** válasza:
92%
Ennél kártékonyabb nem is lehetnél! Perverz ötlet! Az az ideálod, hogy ronda, dagadt, beteg legyen? Mackós=hájas, attól még, hogy te bájos nevecskét adtál neki. Örülj neki, hogy vékony és becsüld meg! Majd fog emberesedni, még félig fiú, de ne hájat akarjál ráragasztani, hanem izmot, azt pedig sportolással. Mehetsz vele te is! A háj majd eljön a korral, minél később, annál jobb.
2018. dec. 24. 14:28
 10/17 anonim ***** válasza:
93%

" Bármilyen tippnek örülnék!"

Pl.: nem avatkozunk bele a természet dolgaiba.

2018. dec. 24. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!