Most a rizs az hízlal vagy nem?
Figyelt kérdés
Én már nem tudom ,mert mindenki mást mond . Sok diétában van az ,hogy rizst ehetsz ,de már azt is olvastam ,hogy az hízlal.2010. jún. 28. 10:31
1/7 anonim válasza:
A rizs egyáltalán nem hízlal ha csak pl két evőkanállal eszel meg belőle.
A rizs nagyon hízlal ha két púpos tányérral megeszel belőle.
2/7 anonim válasza:
A rizs szénhidrát, tehát hízlal, ha sokat eszel belőle. A barna rizsben több a rost, lassabb szívódik fel, tehát egészségesebb. Főleg ha zsiradékot is eszel hozzá akkor hízlal. Pl pörkölt szaft.
4/7 anonim válasza:
Minden, de minden hizlal, ha mértéktelenül fogyasztod!
A rizsben sok a szénhidrát ami nélkülözhetetlen a szervezetnek. Azért javasolják fogyáshoz, mert ebben van a legkevesebb szénhidrát, a többi pl kenyérhez képest!
Meg kell találni a normális egyensúlyt a táplálkozásban!
5/7 anonim válasza:
az elsőnek teljesen igaza van....
6/7 anonim válasza:
Mivel szénhidrát, hízlal. De nem annyira, mint ugyanannyi sült krumpli. És igen, a barna rizs jobb, mint a fehér. Lehet enni egy kevés rizst, de nem minden nap és nem egy normál adagot. Legjobb, ha borsóval kevered, és több a borsó benne.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm a válaszokat :)
2010. jún. 28. 12:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!