Ismertek Budapesten jó edzőtermeket, személyi edzőt?
Figyelt kérdés
Szülés után vagyok, és hát sajnos a hasam, combkörnyék megsínylette a terhesség alatti zabamániámat :(
Nem vagyok kövér, 60 kiló, viszont elég plöttyedt a fent említett környék, szeretném mostmár rendbe tenni.
Nem rég költöztünk fel Budapestre, így számomra elég ismeretlen a környék, egy olyan edzőtermet keresek, ahol valaki segít nekem, milyen mozgásgyakorlatokkal tudom a legrövidebb idő alatt a leggyorsabban lefaragni a csokimaradványokat combomról, meg a terhesség miatti pocit :)
Merrefelé laksz? Mert hiába tud valaki jó helyet/edzőt, ha 6x át kell szállnod és két óra csak az odajutás.
2018. dec. 21. 11:49
2/8 A kérdező kommentje:
Józsefváros, de a távolság, átszállások tök mindegy, ha megéri.. :)
2018. dec. 21. 12:51
3/8 anonim válasza:
11. kerület Valhalla team. Csoportos, motiváló crossfit edzés, nagyon kedves edzőkkel. Csak ajánlani tudom.
2018. dec. 21. 15:41
4/8 anonim válasza:
Az aréna plázában van egy edzőterem elég nagy és választékos. Nem voltam még ott de személyi edzők is vannak
2018. dec. 22. 19:03
5/8 anonim válasza:
mennyi idővel vagy a szülés után?
csak mert 1 év kell mire helyreáll minden a szervezettedben..
szoptatsz még?
ezek fontos információk ám !
2018. dec. 23. 09:33
6/8 anonim válasza:
En a Sugar Fitnessbe jarok, csoportos orakra es szeretem nagyon, Tobb edzo is tart szemelyi edzeseket, pl Kallai Etelka csoportos orai is eleg jok, es tart szemelyi edzeseket is, keress ra neten, van honlapja is.
2018. dec. 23. 14:18
7/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm az ajánlásokat! Mindenképp utánuk nézek!
6 héttel vagyok szülés után, és igen, szoptatok!
2018. dec. 23. 17:53
8/8 anonim válasza:
Én 6 héttel szülés után kezdtem el újra edzeni. Nem kell túlaggódni. Max arra jó ez az egy év kivárás (valós gond nélkül), hogy, az ember a gyerekre hivatkozva végleg eltunyuljon. Szép is lenne ha a vadon élő állatok egy évig tespednének szülés után.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!