Szerintetek még min kéne válsztosztatni az alakomon? (Aki akar képet az írjon privát)
Figyelt kérdés
Régen nagyon duci voltam de úgy le adtam vagy 10 kg-t most vagyok 55-56kg fogynom kéne még? Esetleg min kéne még változtatni?2018. dec. 17. 15:04
13/23 anonim válasza:
Én is kérnék képet. Én így látatlanban/ismeretlenben a rendszeres étkezést mindenképpen figyelembe venném a helyedben. Én is pl. Azért vagyok (szerencsere mostmár csak egy minimálisan) elhízva, mert rettenetesen rendszertelenül eszem. Legtöbbször 5-6 fele rengeteget ettem es mellete egész nap szinte semmit.
16/23 anonim válasza:
Jöhet kép nekem is.
Hátha tudok segíteni valamit.
18/23 anonim válasza:
Nem kérek képet, mert
- ez nem társkereső,
- nem akarok ismerkedni,
- akiknek küldesz képet magadról, közülük tizedét sem fogod személyesen megismerni, tehát véleményük sem mérvadó,
- ha netán a többségre hallgatsz, előfordulhat, hogy nekik tetszeni fogsz -ámde minek-, magadnak pedig nem. Magadat látod naponta (tükör), de a válaszolók nagyobb hányadát az életben egyszer sem.
.
"Esetleg min kéne még változtatni?"
Azon, hogy ne névtelen idegeneknek akarj tetszeni, hanem csak annak az egynek, aki kell neked és te is kellesz neki.
19/23 anonim válasza:
Jöhet a kép. Mondjuk legalább magasságot írhattál volna, mert nem mindegy hogy 120 centis kisember vagy vagy egy 220 centis kosaras :)
20/23 anonim válasza:
Küldeheted a képet :) de mellé jó lenne ha leírnád milyen magas vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!