Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy lehet valakinek ilyen...

Hogy lehet valakinek ilyen vékony a lába?

Figyelt kérdés

[link]

Csak szerintem nagyon szép?

2018. dec. 5. 16:00
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nekem nagyon bejönnek a vékony lányok, és az a baj, hogy íz ízlésem ilyen téren igencsak elcseszett, a tetszés alsó határa nálam lemegy az egészségtelen kategóriába és a felső határ pedig max kevés felesleg. Tehát lefelé igencsak el van tolódva (és ha választani kell egy kórosan sovány és elhízott között, akkor előbbi)

Az 1. képen lévő lány egészségtelen kategória, ott miatta aggódnék. A 2. viszont nálam és remélhetőleg nála is egészsége kapcsán: rendben van. Nekem tetszik. Lényegében ideális az ízlésemhez. De valahogy nem mindenki tud úgy kinézni. Valahogy természetesen, alapból vékonynak kell lenned ahhoz, hogy jól álljon. Legalábbis kell valami veleszületett adottság. Van vékony lány, aki valahogy mégsem szép... és van, aki kb ugyan azzal a magassággal és súllyal, stb ideál. Semmiképp se akarj az 1. képen lévő lányra hasonlítani! Kórház lenne a vége és lehet ő is gyakran látogatja. A 2. az, amire azt mondom, hogy attól vékonyabb semmiképp se legyél, de lehet akkor se lesz olyan lábad, kb bármennyire is fogsz. A BMI szerintem nem tökéletes, mert nagyjából átlagol és azért egyénenként nem pont ugyan ott vannak a határok, de azért egy nagyszerű kiinduló alap, minek a normál határától túlságosan nem célszerű eltérni.

2018. dec. 7. 10:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!