Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mi az ami a legjobban hiányzik...

Mi az ami a legjobban hiányzik neked a fogyókúrád alatt? Nekem a kenyér! Pedig sose voltam nagyon kenyeres. De most úgy ennénk egy friss kiflit vagy zsemlén, csak úgy simán natúrba!

Figyelt kérdés
2010. jún. 26. 16:13
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
67%
A kifli és a zsemle nem hízlal! Teljesen más a tésztája, mint a kenyérnek.
2010. jún. 26. 17:15
 12/18 anonim ***** válasza:
81%

Igazából süteményen kívül mindent eszek amit szeretek. Egyedül a mennyiséggel van bajon. Rá vagyok kényszerülve hogy reggelire csak 3 szelet kenyeret egyek fél esetleg 3/4 kiló helyett. Vigyáznom kell az ebédnél is nem szedhetek 3x csak 1x. Nekem ez a legrosszabb. Szóval, hiányozni nem hiányzik de kevés na... Nem ennyi kajához vagyok hozzászokva.

19f 176/71

2010. jún. 26. 17:25
 13/18 A kérdező kommentje:

Kedves utolsó!Sajnos nincs igazad!Tudtommal!Ugyanaz a tésztája:(

Egy pék anya és apa lánya:)

2010. jún. 26. 17:27
 14/18 anonim ***** válasza:
74%
A kifli nekem is nagyon! Mondtam is tegnap a páromnak, erre vett nekem 2 sós kiflit a boltban! Természetesen este már nem ettem meg, de ma reggel nem bírtam ki, befaltam! És képzeljétek, már tök száraz volt... Nagyon elszomorodtam tőle, mert így csak elhúztam a mézesmadzagot a saját orrom előtt... Hát ez van. Különben nem olyan rossz a tk. kenyér, de nem szeretem olyan nagyon. Hiányoznak a pogácsák, rétesek, meg egy jó spagetti. Még ki kell találnom, hogy tudnám a darálthúst úgy megsütni hozzá, hogy ne csucsogjon az olajtól. Mert a tk. tészta belefér néha. :)
2010. jún. 26. 17:28
 15/18 anonim ***** válasza:
60%

Nekem is hiányzott az elején, de nálam 2 hét után teljesen elmúlt ez az érzés és utána már hányingerem is volt a kenyértől és burgonyától, de csak úgy ment nálam, hogy mellette sportoltam is. Vagyis szerintem attól volt, mert valahogy 2 óra sport után úgy éreztem, hogy nem azért hajottam annyit, hogy most bezabáljak kenyérrel, mert akkor hiába dolgoztam.....és működött !

Egyébként nagyon érdekes és egyben szép dolog is, hogy a " párom "- at nagy " P " - vel irod :-)

2010. jún. 26. 22:06
 16/18 anonim ***** válasza:
60%
Egy sajtos zsömlét elrágcsálok néha én is. Egyébként semmi bajod nem lesz tőle, csak ne legyen második, meg harmadik... Szóval ha nagyon kívánod, egyél egyet, attól nem rontasz el semmit, ha hetente megeszel egy péksütit.
2010. jún. 27. 00:36
 17/18 anonim válasza:
60%
Nekem a sültkrumpli hiányzik :( Ti mit esztek köretnek húsok mellé, ha fogyóztok?
2010. jún. 27. 17:13
 18/18 A kérdező kommentje:

Húúú ne is mond a sültkrumplit!Épp most sütöttem a fiacskáimnak!:S

Én hús mellé salátát szoktam enni,vagy héjában sütöben a rácson krumplit sütök.Úgy is nagyon finom.Bár azt is csak mértékkel szabad enni és csak délbe.Vagy fözelékkel szoktam még.

2010. jún. 27. 20:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!