Mi az ami a legjobban hiányzik neked a fogyókúrád alatt? Nekem a kenyér! Pedig sose voltam nagyon kenyeres. De most úgy ennénk egy friss kiflit vagy zsemlén, csak úgy simán natúrba!
Igazából süteményen kívül mindent eszek amit szeretek. Egyedül a mennyiséggel van bajon. Rá vagyok kényszerülve hogy reggelire csak 3 szelet kenyeret egyek fél esetleg 3/4 kiló helyett. Vigyáznom kell az ebédnél is nem szedhetek 3x csak 1x. Nekem ez a legrosszabb. Szóval, hiányozni nem hiányzik de kevés na... Nem ennyi kajához vagyok hozzászokva.
19f 176/71
Kedves utolsó!Sajnos nincs igazad!Tudtommal!Ugyanaz a tésztája:(
Egy pék anya és apa lánya:)
Nekem is hiányzott az elején, de nálam 2 hét után teljesen elmúlt ez az érzés és utána már hányingerem is volt a kenyértől és burgonyától, de csak úgy ment nálam, hogy mellette sportoltam is. Vagyis szerintem attól volt, mert valahogy 2 óra sport után úgy éreztem, hogy nem azért hajottam annyit, hogy most bezabáljak kenyérrel, mert akkor hiába dolgoztam.....és működött !
Egyébként nagyon érdekes és egyben szép dolog is, hogy a " párom "- at nagy " P " - vel irod :-)
Húúú ne is mond a sültkrumplit!Épp most sütöttem a fiacskáimnak!:S
Én hús mellé salátát szoktam enni,vagy héjában sütöben a rácson krumplit sütök.Úgy is nagyon finom.Bár azt is csak mértékkel szabad enni és csak délbe.Vagy fözelékkel szoktam még.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!