Le szeretnék fogyni olyan júnus elejétől május végére, hogyan?
Sziasztok!
17 éves vagyok, 165centi és 65 kg körűl. Le szeretnék fogyni 55-57kilóra, csak jó kérdés hogyan kezdjek bele:/ szóval minden tippet éd hasonló dolgot várok mindenkitől! :D sajnos szégyenlős vagyok, ráadásul anyagilag nem tehetem meg, a fogyókúrás ételeket, bérletet edzőterembe, és sajnos olyan helyen élek ahol mindenhol zebra meg úttest van, szóval futni se tudok. Úgyhogy ha valakinek van valami ötlete, hogy nyárig lemenjenek a kilók, és legalább lapos hasam legyen és deréktájt eltűnjenek a feleslegek annak nagyon örűlnék, ugyanis igazából a szégyenlősségemet a derekamon lévő hatalmas feleslegek okozzák ami elég undorítóan néz ki.
Segitséget előre is köszönöm. :)
Amig kifogasaid vannak, addig mar bocs a kifejezesert, de igy fogsz megrohadni.
Nem tudsz fogyokuras eteleket enni, meg kondizni jarni.. Oke. Akkor legalabb zard ki a cukor nagyreszet, a peksutiket, es az innivalokat. Az nem kerul penzbe.
Olyan viszont nincsen, hogy nem lehet elmenni futni. Mindenhol zebra, meg uttest, aha. Nincs egy park, vagy egy olyan utca, ahol kicsi a forgalom.. nincs egy toltes, nincs egy erdos resz..
Pofozd fel magad, es szedd ossze magad. Ha neked ez fontos (most meg nem ugy tunik) akkor teszel erte. Megoldod, igy vagy ugy, tuzon-vizen at. A tobbi csak felesleges mellebeszeles. Most lehet, hogy utalni fogsz, vagy barmi, de hidd el, tapasztalatbol dumalok.
Jolvan akkor elmondom,a kulvarosban elek egy szar helyen, ahol minden 1 perc utan zebra van, lesz egy park a kozelben amit most epitenek, es ezen kivul van egy park amit eppenseggel felujitanak(bovitik es a regi reszhez egy hazat epitenek) aztan van erdos resz, ami tele van szemettel meg ilyenekkel, volt egy masik kulvarosi reszen egy toltes ahova regen eljarkaltam azzal akivel csak tudtam viszont.
LEBONTOTTAK
A noveremmel elek aki igyis a legolcsobb kajakat suti meg es honap vegen van hogy nem tudunk mit enni, szoval, tippek esetleg egy normalis eletvitelhez amit en tudnek csinalni?
Bármit ehetsz, ha ügyelet a bevitt kalóriára. Válasz olyan erősítő gyakorlatokat ami egy szobában is meg tudsz csinálni és nem kell hozzá semmilyen eszköz
Ilyen többek közt a plank egy törzsizom erősítő gyakorlat; erősíti a hasat, hátat, vállat és combot.
[A plank egy angol kifejezés, jelentése: palánk, deszka. Ez onnan jön, hogy a törzset olyan egyenesen kell tartani, mint egy deszka.]
Néha a legegyszerűbb gyakorlatok hozzák a legtöbb eredményt! A plank is ilyen. A plank gyakorlatnál egy feszes testhelyzetet kell hosszabb ideig mozdulatlanul megtartani. (Ezért is hívják statikus stabilitás gyakorlatnak.)
Ha még nem próbáltad, lehet, hogy ránézésre túl egyszerűnek is tűnik. De vigyázz, ez becsapós!
A plank előnyei - Miért érdemes plank gyakorlatot csinálni?
A plank erősíti a hasizmokat, segít egy szép, lapos has kialakításában.
Erősíti a hátizmokat, csökkenti a hátfájást.
A plank növeli a váll és kulcscsont körüli izmok rugalmasságát.
Ellazítja a sok ülés okozta izommerevséget.
Javítja az egyensúlyérzéket és testtartást.
"Bármit ehetsz, csak a mennyiségre figyelj, illetve a kalóriákra. "
Hát ezzel erősen vitatkoznék. Inkább a minőségre , a makrók arányára figyeljen, mint a mennyiségre. (Persze fontos a kalóriadeficit is, de nem az a fő lényeg)
"Vacsorára keveset egyél, pl. csak egy almát. Önmagában ez is ér valamit, ha nem is ez minden."
Én nem bombáznám este szénhidráttal. Inkább egy kis tonhal vagy csirkemell, egy kis salátával.
Én úgy fogytam nyáron egy-két hetente egy kilót, hogy olyan dolgokkal foglalkoztam amiket szeretek csinálni így nem volt igényem arra, hogy feleslegesen egyek. Nem mozogtam pluszba. Csak kevesebb kalóriát vittem be. De komolyan ne kem kezdtem ilyen nagy életmódváltásba, ugyanúgy ettem továbbra is fehérkenyeret stb. csak egészségtelen cuccokat ritkábban.
Azért lényeges, hogy ez nyáron volt, mert több vizet ittam és sokat aludtam. Volt, hogy egy nap csak egyszer ettem, mert többször nem kívántam az ételt.
Persze kaptam a leoltást az ismerősöktől, hogy így nem fogok normálisan fogyni, meg hogy visszafele fog elsülni az egész. Nem így volt.
Úgy kezdődött el nálam ez a dolog, hogy volt alkalmam belepillantani egy nagyobb tükörbe. És elborzadtam. Nem voltam „bálna”, de nem éreztem jól magam a bőrömben. És ez a megdöbbenés adott erőt, hiába voltam addig is tudatában, kellett ez a löket.
Én se költöttem soha fogyókúrás kajákra. Nem gondoltam túl, nem terveztem fogyósétrendet, csak a gondolkodásmódom változtattam meg.
Remélem tudtam segíteni ezzel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!