Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 178 cm magas,21 éves lány...

178 cm magas,21 éves lány vagyok. Szerintetek mennyi az ideálos testsúly számomra? Az, amivel jól néznék ki? .

Figyelt kérdés
2010. jún. 25. 08:39
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
70-74 kg között szerintem teljesen ideális. Ha valamennyivel kevesebb, az se rossz még, de szerintem az már lehet gebe lenne...Persze csak akkor ha nagy csontú vagy, és nem akarsz anorexiás liba lenni.
2010. jún. 25. 08:45
 2/16 anonim ***** válasza:
alkatfüggő 65-78-ig bármi, ha meg izmos vagy, akár még több is ;) inkább dobj egy képet magadról és megmondjuk kell-e hízz vagy fogyj vagy formásodj ;)
2010. jún. 25. 08:46
 3/16 anonim ***** válasza:
70 kiló vagyok ugyanekkora magassággal, amit én kicsit soknak érzek, fogynék kb 5 kilót (ha nem szeretném túlságosan a csokit), de elég sűrűn kapom a bókokat, hogy jól nézek ki, jó az alakom, meg ilyesmi. Mondjuk van is hozzá egy kis mellem (C-s), vékony a derekam, de a fenekem nem a legkisebb, és egy kis pocakom is van. Bár ez volt akinek külön tetszett, hogy olyan nőies (pedig a srác sportos volt!). Szóval nem tudom.
2010. jún. 25. 08:49
 4/16 A kérdező kommentje:
Én 72 kg vagyok,és sztem az egy kicsit sok:((
2010. jún. 25. 08:55
 5/16 anonim ***** válasza:

A 70 teljesen ideális ilyen magassághoz, de pontosan úgysem lehet meghatározni, hogy mi az ideális, hiszen sok függ a csontozattól is. Egyet értek azokkal, akik szerint csúnya a gebe, csontkollekció. Rengeteg fiú ismerősöm/barátom van és hidd el, egyik sem szereti a pálcikákat, ha lehet választani, biztos hogy a nőies nőt fogják, nem a csontikát. Legyen feneked, legyen pocid is, persze ne hordó, de nem terminátor vagy, akinek kidolgozott, izmos hasa kell hogy legyen, hanem nő.

Az, hogy a reklámok, újságok tele vannak olyan nőkkel, akik nem is léteznek, mert agyon van javítva a kép, a rengeteg beteges kinézetű modell a szépségipar találmánya, aki buta, bedől és igyekszik ezeknek az elvárásoknak megfelelni, közben meg tönkreteszi az egészségét és az életét is. Valakinek el kell adni azt a rengeteg krémet, fogyi tablettát, teát, mindenféle szirszart. :)

2010. jún. 25. 08:57
 6/16 anonim ***** válasza:
dobj már egy képet magadról! fej nélkülit
2010. jún. 25. 08:57
 7/16 anonim ***** válasza:

A harmadik vagyok:

Gyorsan csináltam egy fotót neked.

Tessék köbö te is így nézhetsz ki, szóval amit rólam gondolsz olyan vagy te is. Mármint majdnem :)

20/L és 178/70

[link]

2010. jún. 25. 09:08
 8/16 anonim ***** válasza:
09:08 te nem vagy egyáltalán túlsúlyos, de meg kell mondjam, hogy szerintem, nagyon fura alakod van, egy kis futás vagy bringázás sokat segítene rajtad ;)
2010. jún. 25. 09:12
 9/16 anonim ***** válasza:
Tudom, az úszógumi miatt néz ki furán. De nem vagyok elég elszánt. Bár az utóbbi két hónapban már fogytam 5 kilót.
2010. jún. 25. 09:16
 10/16 anonim ***** válasza:
nem fogynod kell, csak formásodni, a csípőd és a hasad pl túl sovány, a hasad kissé túl izmosnak tűnik
2010. jún. 25. 09:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!