178 cm magas,21 éves lány vagyok. Szerintetek mennyi az ideálos testsúly számomra? Az, amivel jól néznék ki? .
A 70 teljesen ideális ilyen magassághoz, de pontosan úgysem lehet meghatározni, hogy mi az ideális, hiszen sok függ a csontozattól is. Egyet értek azokkal, akik szerint csúnya a gebe, csontkollekció. Rengeteg fiú ismerősöm/barátom van és hidd el, egyik sem szereti a pálcikákat, ha lehet választani, biztos hogy a nőies nőt fogják, nem a csontikát. Legyen feneked, legyen pocid is, persze ne hordó, de nem terminátor vagy, akinek kidolgozott, izmos hasa kell hogy legyen, hanem nő.
Az, hogy a reklámok, újságok tele vannak olyan nőkkel, akik nem is léteznek, mert agyon van javítva a kép, a rengeteg beteges kinézetű modell a szépségipar találmánya, aki buta, bedől és igyekszik ezeknek az elvárásoknak megfelelni, közben meg tönkreteszi az egészségét és az életét is. Valakinek el kell adni azt a rengeteg krémet, fogyi tablettát, teát, mindenféle szirszart. :)
A harmadik vagyok:
Gyorsan csináltam egy fotót neked.
Tessék köbö te is így nézhetsz ki, szóval amit rólam gondolsz olyan vagy te is. Mármint majdnem :)
20/L és 178/70
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!