Szerintetek kövér vagyok? (Kép)
Nem kövér vagy, hanem vizenyős, puffadt és edzetlen.
Sajnos én is tudok így kinézni 173 centisen és 60 kilósan, ha nem figyelek oda a kajára és az edzésre. 3 nap ketó után viszont 4-5 centivel kevesebb a derekam és sokkal tónusosabb vagyok.
Te is találd meg a neked megfelelő diétát. A kalóriákat nem kell számolgatnod, mert nem vagy túlsúlyos.
Kb. Én is ilyen vagyok a nap végén, annyi, hogy nekem reggelre lapos lesz a hasam. Szerintem ez jó nagyon.:)
Se vekony, se husi. Pont jó:)
Ebben mi a husis?
De most komolyan.
Teljesen átlagos, normál testalkat. Sporttal jobban nézne ki, mint minden test, minden korban, ez magától értetődő. Ettől függetlenül így is teljesen rendben van, ha nem akarsz sportolni akkor ne tedd. Csinos vagy és egészséges.
Jó lenne az is, ha megszűnne ez a jelenség, hogy mindenkit csípőből kövérezünk, aki nem sovány. Sokféle testalkat létezik, és az sem törvényszerű, hogy fiatalon mindenki vékony. Nem, nem mindenki. És?
2018 van emberek. Kicsit tágítani kellene a látókört, nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!