51 cm comb vastag? (Atmérője) többi lent
173cm vagyok
51 cm a combom atmeroje a legvastagabb ponton(felul)
Illetve 50 kg vagyok
Normális ehez a sulyhoz,magassaghoz ,hogy 40es nadrágot hordok? :/
Te álomnő <3
Ugye tudod, hogy szexi vagy?
56 kg vagyok, 164 centi és 54 centi a combom. 38-as a méretem. És ez nem a feszülős méret, hanem a kellemesen laza, de nem túl bő. Szóval nagyon nem értem a számaidat.
Igaz, így is van olyan nadrágom, amit már kihíztam, combban jó, viszont begombolni nem nagyon kell.
Tehát az arányok nagyon nem mindegy.
Arról nem is beszélve, hogy méret és méret között is van különbség. Bizonyos ruhamárkák elég nagyvonalúak. Ugyanazt a nadrágot, ha megveszem x helyeb, akkor 36-os, y helyen 38-as, a "gonosz" helyeken simán lehet 40-es.
A szabás sem mindegy. 38-as az egyik típusnál éppen jó, a másiknál már kényelmes is.
Nekem:
173cm/67kg, 36-os méret.
A combom 53cm, és elég vastagnak látom. Izmos is vagyok, ha plötyibb lennék, akkor talán kisebb lenne a tömegem, de szétfolyna mindenem, és még ennyire se mutatna jól.
Biztos vékony csontú vagy akkor. Derekad, csípőd mekkora?
Fiatalabb koromban nagyon amorf voltam mondjuk, felülre 36, alulra 42-es cuccokat hordtam. Aztán úgy eloszlott egységesen.
Csipomet fejbol nem tudom sajnos
Derekam 60
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!