Erős alvashiany okozhat sikertelenséget a diétaban?
3 hónapja Nagyon rossz alvó lett a fiam.. Na azóta meg is állt a fogyás. Meg 3-4kg lemehetne.. De nem megy!
Mindig egészséges, sportos alkat voltam. Terhesség alatt sem híztam sokat (5kg maradt) inkább vizesedtem.
Hiába kardiozok és emelem a súlyokat mint anno.. Nagyon oda figyelek az étkezésre is. Mégis ez van..
Napi max 4-4,5órát alszom. Azt sem egyben. Inkább 4-6reszletben. Néha sikerül napközben egyet aludni. Párom nemtudja atvenni. Próbáltuk, de ha ő megy hozzá akkor felporog a babánk. Azt hiszi játék van mert az apja eddig napközben ment csak érte ha felebredt. Szívás..
Azért írtam meg hátha valakinek hasznára lesz egyszer, szerintem ha valaki fejlődni akár fontos lehet az alvás. Ha tehetném aludnék egyben 8orat.
De már az is nagy szó hogy egyszer 5 órát alszom egyben aztán meg kettőt!!! Vagy akár néha egyben 6orat és utána még kettőt. Annyival más a világ úgy h nem vagyok roncs :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!