Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Az mennyire káros ill. jó, ha...

Az mennyire káros ill. jó, ha szinte egész dél előtt eszem?

Figyelt kérdés
Mindenféle dolgot, egy vagy akár fél óránként! Jó, nem óránként egy egész tányér lasagnát, de attól ez még nem túl hízlaló?
2010. jún. 24. 12:22
1 2
 11/17 A kérdező kommentje:
Ha valki tudja biztosan hogy hízlal vagy nem, az kérem írjon!
2010. jún. 24. 12:42
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

NEM hizlal, de gondolom, szeretnéd hallani, hogy hizlal, mert akkor lenne okod, még kevesebbet enni...ha szerinted ennyi kaja egy délelőtt hizlal, akkor jó úton haladsz az anorexia felé....

még egyszer: napi étrended? korod? testtömeged? magasságod?

2010. jún. 24. 12:46
 13/17 anonim válasza:
nemvagyok dietetikus de nekem aztmondták neponta minimum 5 ször kellene enni tehát szerintem jobb csipegetni, meg elvileg azlenne a természetes hogy akkor és annyit eszel amennyi jóleszik szerintem
2010. jún. 24. 12:49
 14/17 anonim ***** válasza:
Nem hízlal, csak az a baj, hogy nem hagysz a gyomrodnak pihenőidőt, így előbb-utóbb valami baja lesz a gyomrodnak, ha folyamatosan így eszel. Szóval két evés közt el kellene telni 3 órának.
2010. jún. 24. 13:11
 15/17 anonim ***** válasza:
Délelőtt annyira nem gáz, ha ilyesmiket eszel. Akkor még gyorsan lebontja a szervezeted, az egész éjszakás éhezés után. De azért jobb lenne egy kis rendszeresség, és mondjuk egyél reggelire tojást, vagy sajtot, sonkát, egy szelet teljes kiőrlésű kenyeret. Ezeket tovább emészted, és utána elég lenne csak tízóraira gyümölcsöt enni. Meg reggel úgyis kell a fehérje a testnek.
2010. jún. 24. 13:54
 16/17 anonim ***** válasza:
12:36 vok, nem azt mondtam, h sok, akkor még nem olvastam a kiegészítést, h mit értett kajolás alatt. én spec nem szoktam sokat enni reggelire, 3 dles tejeskávé, gyümölcsös joghurt/banán, aztán délben ebédelek rendesen. 168 cm/60 kg, nem anorex:P és sportolok.
2010. jún. 24. 14:30
 17/17 anonim ***** válasza:

12:36 vok. 169 cm 54 kg. Nem vagyok anorex, sem liba, csupán 28 éves nő, aki még ráadásul sportol egy héten 5 alkalommal kedvesnek nem nevezhető 12:37-s.

Kedves kérdező, próbálj meg reggelizni, vagy tízóraizni, s a nassolást mellőzni. Naponta 4x eszem. Tudom nagyon nehéz megállni, hogy valamit te egyek, de erőt veszek magamon. Szerintem neked is sikerülni fog! Hajrá!

2010. jún. 24. 15:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!