Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mit tegyek a vastag vádlimmal?

Mit tegyek a vastag vádlimmal?

Figyelt kérdés

Igen, nincs helyi fogyás, tudom.

De mégis hogy lehetne legalább formásabbá vagy kevésbé hangsúlyossá tenni?

Vastagabb a vádlim, mint a térdem fölött a combom :(

És tökéletes a tükröm...

És 168 cm, 59 kiló vagyok, súlyban nekem ez egész jó, de valamit tenni kellene a lábammal!

2018. okt. 5. 21:05
 1/8 anonim ***** válasza:
8%

Ez a tipikusan kép nélkül nehezen hihető dolog esete.

Formásabbá teheted a vádlid edzéssel, és ha a combod vékony a vádlidhoz képest akkor ha edzel combra, akkor kevésbé lesz hangsúlyos, sőt idővel arányos is lehet.

De ismétlem erről tényleg kellene valami képet látni mert eléggé hihetlenen, legalábbis számomra.

2018. okt. 5. 21:15
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Semmit, ez ilyen. Én egyszer elhatároztam, hogy lefogyasztom az apámtól örökölt, viking harcosokénál vastagabb vádlimat, és addig fogyókúráztam, hogy már kilátszott minden bordám, de még a koponyám is előtűnt már a bőröm alatt, mindenki kórusban rimánkodott, hogy fejezzem be, különben kórházba fognak vinni... de a vádlim arányaiban nem változott, ugyanakkora maradt, mint a combom. Az első válaszolóra ne hallgass, nem kell idomtalan vastag combot edzeni magadnak, mert az sem néz ki jól, csak akinek nincs ilyen vádlija, az vaktában nem tud mit mondani. Nekem sok időbe telt, de elfogadtam, ez van. Akármennyi a testsúlyom, akármit edzek, a vádlim mindig megmarad. Tényleg fogadd el, jobbat nem tudsz vele, ezt még sebész sem tudja kiigazítani.
2018. okt. 5. 21:22
 3/8 anonim ***** válasza:
24%

Eddz combra is akkor, ha az vékony a vádlighoz képest, sok mást nem tehetsz. Nem tudom, mit értesz formásítás alatt, általában izmosításra gondolhatnak az emberek, ha nem hájasak már, hiszen a genetika marad. Márpedig ha izmosítod a vádlid, vastagabb lesz.

A jó láb vastag az izmoktól, ez a normális. Ha neked olyan a genetikád, hogy kicsit aránytalanul vastag, akkor el kell fogadnod, bár nem tudom, mi a gond egy vastag vádlival, őszintén szólva.

2018. okt. 5. 21:51
 4/8 A kérdező kommentje:

"viking harcosokénál vastagabb vádlimat" - ez a hasonlat óriási :) Na kb. ilyen az enyém is...

A bordám, a szegycsontom kilátszik, a karom is inkább vékony, az arcom is az, a combom normális, a vádlimról meg ne beszéljük.

Bár nem én pontoztalak le, első válaszoló, de kizárt, hogy a combomat erősítsem, örülök, hogy az nem vastag! És tök mindegy, mennyire lesz erősebb, mert a vádlim attól nem lesz vékonyabb, nem hiányzik, hogy a combom is hangsúlyos legyen. Mire "arányba" jönnének, 100 éves fatörzs combjaim lennének.

"bár nem tudom, mi a gond egy vastag vádlival, őszintén szólva" - hát a mérete. Az aránytalansága. Az, hogy csúnya. Hogy nem nőies.

Nincs nőnemű lény, aki vastag lábakat szeretne, de ha már csinos-vékony nem lehet (bár ha a két szélsőség közül lehetne választani, inkább bevállalnám még a piszkafalábakat is), legalább "normális" lenne.

2018. okt. 5. 22:09
 5/8 anonim ***** válasza:
53%

Onnan nem nagyon lehet fogyni, mert az nem háj, hanem izom. Ha eddig sokat sportoltál, attól is lehet. Meg örökölhetted...

A sportról nem akarnálak lebeszélni!

2018. okt. 5. 22:30
 6/8 anonim ***** válasza:
57%

azt hiszem édesapádat lehet okolni ezért, ez genetika.

nekem is ugyanilyen. pont olyasmi, mint az apámé, női változatban.

és mivel teheted formásabbá?

bármennyire is furán hangzik, de erősítéssel.

én is féltem ettől először, hiszen ha eleve vastag a védli, ugyan ki akarna még vastagabbat?

de érdekes módon nem vastagabb lesz, hanem valóban formásabb.

2018. okt. 5. 23:36
 7/8 anonim ***** válasza:
0%

Kíváncsi lennék, mennyit jelent neked centikben a vastag vádli. Én 167 cm vagyok, nő, 54 kg, és 35 cm vádlim kerülete. Évekig sportoltam, ez látszik is rajtuk. A legtöbb nadrág lóg a combomon, a vádlimon pedig nagyon feszül.

Mégis azt mondom, ettől nagyobb bajod le legyen az életedben :)

2018. okt. 6. 10:34
 8/8 anonim ***** válasza:
Láthatnánk egy képet, csak olyan combközéptől lefelé?
2018. okt. 6. 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!