Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Újra kezdődik, mit csináljak?

Újra kezdődik, mit csináljak?

Figyelt kérdés

Voltam anorexiás(172cm 44kg).Gyógyultam fél éve.

Utána lettem 173centi és 54kiló...

Ráeszméltem, hogy helyesen kell étkezzek, reggeli ebéd vacsora...Viszont az a baj, hogy egy jó ideje kihagyok étkezéseket, mert félek, hogy elhízok, vagy túl sokat eszek.Nem tudom mennyit szabad egyek.A barátom lefényképezett két hete, és ahhoz képest most is csinált egy képet.Azt mutatja sokat fogytam, de én nem érzem megint csak azt a kövér lányt látom.Félek, hogy újra fog ez az őrült kezdődni.Mit szabad egyek egy nap?És mihez kezdjek?

16/L

2010. jún. 23. 16:53
 1/2 anonim ***** válasza:
Szia,én is sokat sírtam,ha ettem,és néha még az akérdés is felmerült bennem,hogy a víztől,gyümölcslétől,tejtől hízni fogok? Ki kell szállni belőle,döntsd el,hogy nem ettől függ az életed.A sportot nem kell elhagynod,de egyél.Én fél év alatt gyógyultam meg, az elején visszajött 2kg,amit mozgással sikerült leadni,de aztán fel-le,fel-le. Most már stabilan állok,és ha egy egész pizzát egyedül eszem meg,akkor sem hízok,mert mozgok mellette. El kell terelni a figyelmed a fogyókúráról,nem szabad ennyit foglalkozni vele, pl. hallgass zenét, kirándulj, olvass, tanulj vagy keress magadnak egy hobbit. Egészen biztosan mondhatom,hogy nincs rossz alakod és hízni sem fogsz, ha sportolsz. Bár én sokáig nem bírtam sportolni,mert az evés hiáyna miatt legyengültem,de így sem jött fel annál az említett 2kg-nál több. Nyugodj meg, szép vagy, infralámpázz, szaunázz, vegyél új parfümöt, ruhákat, kicsit tedd helyre a lelked,tudd,hogy szép vagy és értékes. Hidd el,sikerülni fog,kis lépésekben,de meg tudsz gyógyulni.Nem kell sietni,csak amennyit bírsz,egyél rendesen.
2010. jún. 23. 17:04
 2/2 A kérdező kommentje:
juj:) nagyon köszönöm
2010. jún. 23. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!