Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » 20 kilót szeretnék gyorsan....

20 kilót szeretnék gyorsan. Így lehet?

Figyelt kérdés

Egy nap ha ezt eszem akkor mennyi idő alatt megy le a 20 kg?

Reggeli: egy alma

Ebéd: natúr joghurt

Vacsora: egy narancs

2018. szept. 23. 15:22
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
Zéró mozgással? Soká
2018. szept. 23. 15:26
 2/11 anonim ***** válasza:
100%
Lemegy az hamar (par honap), hianybetegsegekkel, foleg izombol, akarod?
2018. szept. 23. 15:30
 3/11 anonim ***** válasza:
100%

Egy hét alatt feladod.

Amint abbahagyod, duplája jön vissza.

2018. szept. 23. 15:33
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

A 20 kiló milyen gyorsan ment fel rád?

Na olyan gyorsan fog lemenni.

2018. szept. 23. 15:37
 5/11 anonim ***** válasza:
100%

Na most már leírom , biztos sokan le fognak hurrogni mert ez sem egézséges de jobb mint a tied!

Vettem egy csomó zöldséget , összevagtam beraktam a hűtőben .

Meg csirkemellet pirítottam mikor úgy főztem .

És amikor megéheztem csak ezt ettem , semmi mást .

Nálam ez bejött mert nem vacakoltam mindenféle diétával . Receptekkel mennyiségekkel.

Meg vettem hozza natúr joghurtot és főtt tojást .

Ebből mindig tel ettem magam .

De mint írtam ez sem egészséges .hamar lement a 20 kiló nekem is.

2018. szept. 23. 15:55
 6/11 anonim ***** válasza:
73%
Ezt magadtól találtad ki,vagy segített valaki? Ekkora hülyeséget... Tudhatnád,hogy este már nem eszünk gyümölcsöt,úgyhogy a vacsorát inkább hagyd el! A reggeli,ebéd rendben van.
2018. szept. 23. 16:03
 7/11 anonim ***** válasza:
3 hónap, de értelme egy deka se, mert amint elkezdesz enni, a duplája jön vissza.
2018. szept. 23. 16:57
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Vágd le az egyik lábad, az sokkal gyorsabb.
2018. szept. 23. 18:06
 9/11 Norman Bates ***** válasza:

Felesleges ilyen baromsagokat tervezgetni, pont arra jo, hogy 1-2 nap alatt jol kiehezz aztan flzabald a fel hazat.

Ha lenne annyi akaraterod, hogy ezt a baromsagot csinald, akkor azzal az akaraterovel siman regen ravetted volna magad, hogy egeszsegesen taplalkozzal es mozognal valamit.

2018. szept. 23. 19:57
 10/11 Norman Bates ***** válasza:

Nekem bo 4 honap alatt ment le 20kg, most vagyok 22kg minuszban. Ne ketot csinaltam, de nem ajanlom. Az elejen nagyon lelkes voltam, szepen mentek le a kilok, de igy 4. Honap vegere annyira alig birtam enni, hogy 1200 kozeleben sem voltam, onnan tudom, hogy enni kene, hogy faj a gyomrom. Atalltam alacsony szenhidratra a keto helyett, igy lelassult a fogyas es eszem rendesen, bar meg igy sem sikerul az 1200 neha.

Most kezdtem el tornazni meg rengeteget setalni etc. Ugyan meg bo 10kg le kell meg adnom ahhoz, hogy BMI alapjan egeszseges legyek, de mar eletmodvaltassal szepen lassan hagyom, hogy lemenjen a maradek. Neked is ezt javaslom, ne gyors es radikalisat keress, hanem olyat amit 5 ev mulva is siman csinalsz, hogy ne hizz vissza.

2018. szept. 23. 20:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!