Sütőzacskós csirkecombot lehet enni?
7 hónapja szültem. Terhességem alatt felszedtem 24kg-t az amúgy sem karcsú testemre. Szülés után maradt rajtam 10 kg. Ebből 5,5 kg-t sikerült leadnom a 90 napossal. Azonban mostanra beláttam, hogy valóban életmódváltás kell. Így aztán szépen átállok a kizárólag édesítőszerre vagy nádcukorra, csak teljes kiőrlésű liszt, olaj helyett margarin, hal fehér hús...stb. Elkezdtem pilates-ezni. Ezenkívül most kezdek majd szedni édesgyökér kivonat kapszulát. Ebbe belefér az, hogy úgy csinálok sült csirkecombot, hogy sütőzacskóban olaj nélkül sütöm meg?
Valamint valaki tudna nekem még abban is segíteni, hogy a pilatest egy héten hányszor érdemes csinálni? Úgy gondoltam, hogy 4x csinálom, vagy jobb lenne 6x? (a vasárnapot mindenképpen szeretném kihagyni)
Bocsánat, hogy hosszú lettem, de még az elején vagyok ennek az egésznek és elég sok kérdésem van.
A lehető legjobb, ha hozzáadott zsír/olaj nélkül sütsz! Ennek egyik alternatívája a sütőzacsis husi, úgyhogy jó választás:)
Pilateshez nem értek, de tudom, hogy erősítő torna, ezért mindenképp heti 4-5x ajánlanám. A heti 6 szerntem sok még így az elején.
Szia! Neked is nagyon köszönöm a válaszodat. Tényleg jó ötlet ez a zöldség dolog. Holnap fogok ilyet csinálni azt hiszem. Ma répatorta a menü tk lisztből, édesítővel, sok fahéjjal, még több répával. Isteni próbáljátok ki!!!!!
Én most nem akarok Norbizni, mert azt már rengetegszer elkezdtem(meg a R. Rékát, meg a B. Alexandrát...és száz másikat) de azokat kb két hétig ha bírtam. Nagyon bízom most a pilatesben.
Mindenkinek kitartást, és jó fogyást!!!!!!!!!!!!!
Dehogynem! Sőt azóta a kisfiam is így étkezik! Okoska!!!!
Sosem fogom megérteni, miért vannak ezen a jó kis oldalon ilyen OKOS emberek!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!